A plecat Reghe, Gigi "a tras-o pe dreapta" pe Anamaria Prodan!

Plecarea lui Laurenţiu Reghecampf aduce modificări în felul în care se fac lucrurile la Steaua. Astfel, despărţirea de antrenor face ca şi influenţa soţiei sale să scadă simţitor. FANATIK.RO a aflat că relaţiile dintre patron şi impresar sunt destul de reci în acest moment, iar între cei doi a avut loc o discuţie din care Becali i-a pus în vedere Anamariei câteva lucruri.

Gata cu atribuţiile de manager! 

Până acum, situaţia stătea cam în felul următor: când Steaua voia un jucător, Gigi îi comunica acest lucru Prodancăi, iar aceasta mergea la negocieri ca reprezentant al clubului şi încerca să perfecteze transferul! Uneori, jucătorul  ajungea să semneze şi un contract de reprezentare cu Anamaria Prodan. Acum, Becali i-a pus în vedere că s-a terminat cu această stare de fapt şi că Steaua va mai lucra cu ea la transferuri doar dacă FCSB va dori în mod expres un fotbalist care este reprezentat de ea sau dacă va avea vreo ofertă pentru vreun jucător al lui Becali.

Nu vrea să se mai întâmple ca în mandatul lui Gâlcă

Precedentul de care se leagă Becali este ceea ce s-a întâmplat în mandatul lui Costel Gâlcă. Atunci, înlocuitorul lui Laurenţiu Reghecampf a avut un tur senzaţional de campionat, iar lucrurile păreau că merg perfect. În primăvară însă rezultatele n-au mai fost la fel şi au apărut tot felul de discuţii şi voci prin vestiar care cereau reîntoarcerea lui Reghecampf, mai ales după ce acesta îşi reziliase contractul cu Al Hilal. Acum, Becali se teme că situaţia s-ar putea repeta şi cu Nicolae Dică şi tocmai de aceea vrea să limiteze influenţa Prodancăi în vestiar.

Meme e marele câştigător

Pratic, principalul câştigător al acestei schimbări de macaz este Mihai Stoica. Directorul sportiv al FCSB va avea acum o influenţă mult mai mare la transferuri, el rămânând practic singurul, alături de Nicolae Dică, antrenorul echipei, care îi poate propune lui Becali jucători pentru a fi transferaţi la Steaua. În plus, el este cel care l-a şi propus pe Dică, aşa că are în acest moment cele mai importante atribuţii în organigrama roş-albaştrilor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Culmea, Dică a fost primul ei transfer important!

E greu de crezut că situaţia din mandatul lui Gâlcă se va repeta, chiar şi dacă e să scoatem din calcul măsurile de siguranţă luate de Becali. Asta pentru că Anamaria şi Nicolae Dică au o relaţie excelentă. Practic, Dică a fost "biletul de intrare" al Prodancăi în lumea impresariatului "mare", fiind cea care a orchestrat trecerea acestuia de la Catania la Manisaspor, iar apoi înapoi la Steaua în 2011.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091