Cele mai citite

Pleşan, despre gafa din Timişoara – FCSB: “Pe vremea mea, erai călcat în picioare!”

Fostul internaţional, Mihăiţă Pleşan, nu poate să înţeleagă gafa fundaşului de la ACS Poli Timişoara, Soljic. Pleşan afirmă că, pe vremea sa, nici nu mai intrai în vestiar după o astfel de greşeală.
01.12.2017 | 17:23
Pleşan, despre gafa din Timişoara - FCSB:

Fostul internaţional Mihăiţă Pleşan s-a arătat siderat de gafa fundaşului croat de la ACS Poli Timişoara, din partida cu FCSB, din cadrul optimilor de finală ale Cupei României. În acel moment, scorul era 0-1, iar respectiva greşeală le-a netezit drumul spre succes “roş-albaştrilor” (scorul final a fost 0-3).

“Acest jucător de fotbal, pe care nu pot să-l numesc fotbalist, în două meciuri face unele lucruri incredibile. E păcat că aducem asemenea străini. Nu poţi să faci aşa ceva. Tu de la centrul terenului vrei să dai cu capul la portar, ba mai mult te şi uiţi că e Golofca în faţa ta. I-a dat pasă. Se uită, îl vede şi îi dă pasă”, a declarat Pleşan.

Pleşan e curios de ce primire va avea parte jucătorul la Timişoara

Fostul fotbalist al Craiovei nu-i găseşte nicio scuză lui Soljic. “N-am văzut niciodată aşa ceva. Sunt tare curios ce va face Timişoara. Pe timpul meu nu se întâmpla niciodată aşa ceva. Dacă faceai o asemenea greşeală, nu mai intrai în vestiar, erai călcat în picioare”, a spus Mihăiţă Pleşan la Telekom Sport.

Mihăiţă Pleşan a evoluat, în cariera sa, şi la FCSB, în perioada 2007-2010.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri