Carousel hot news

Pleşan jură credinţă echipei Olguţei: “Am ales cu sufletul!”

Mihăiţă Pleşan a semnat un contract pe un an de zile cu CS U Craiova, iar astăzi, a fost prezentat, alături de Silviu Izvoranu, în cadrul unei conferinţe de presă. „Am avut oferte atît din...
Autor: Vasile Pârvan | 18.09.2013 | 14:30
Pleşan jură credinţă echipei Olguţei:
Pleşan şi Izvoranu au fost prezentaţi miercuri

Mihăiţă Pleşan a semnat un contract pe un an de zile cu CS U Craiova, iar astăzi, a fost prezentat, alături de Silviu Izvoranu, în cadrul unei conferinţe de presă. „Am avut oferte atît din spaţiul sovietic, cât şi din partea altor echipe din prima ligă. Oamenii de aici m-au dorit foarte mult şi îmi doresc ca anul viitor să promovăm. Partea financiară nu a contat foarte mult pentru mine, pentru că dacă era aşa, alegeam o altă ofertă. Am ales cu sufletul pentru că am considerat că trebuie să mă revanşez faţă de Craiova. Pentru mine nu este un pas înapoi faptul că joc în liga a doua”, a afirmat Mihăiţă Pleşan.

CS U Craiova i-a legitimat pe cei doi jucători, care ar putea debuta în Liga 2 sîmbătă, în partida de pe teren propriu cu Metalul Reşiţa, ce se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco, de la ora 18:00.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!