Carousel hot news

Pleşan se întoarce la Craiova! Vezi cu ce echipă a semnat

Mijlocaşul Mihăiţă Pleşan a revenit la "prima dragoste", Craiova, dar nu la FC U, echipa patronată de Adrian Mititelu, ci la CS U, clubul sprijinit de primăriţa Lia Olguţa Vasilescu. Pleşan...
12.09.2013 | 20:59
Pleşan se întoarce la Craiova! Vezi cu ce echipă a semnat
ADVERTISEMENT

Mijlocaşul Mihăiţă Pleşan a revenit la “prima dragoste”, Craiova, dar nu la FC U, echipa patronată de Adrian Mititelu, ci la CS U, clubul sprijinit de primăriţa Lia Olguţa Vasilescu. Pleşan a evoluat trei ani pentru Volga Nijni Novgorod, în Rusia, iar acum a rămas liber de contract şi a semnat pe o perioadă de doi ani de zile cu formaţia antrenată de Eric Lincar. Astfel, Pleşan ar putea debuta chiar sîmbătă în Liga 2 în meciul contra rivalei FC U Craiova. Zilele trecute, Pleşan s-a antrenat cu Rapid, dar a refuzat oferta giuleştenilor, pe care a considerat-o foarte mică.

Pleşan (30 de ani) a rămas celebru prin golul fabulos marcat în amicalul cu Germania, scor 5-1, din 2004 şi prin faptul că s-a declarat, rînd pe rînd, “suporter de mic” al tuturor formaţiilor pe la care a mai trecut: Universitatea Craiova, Poli Timişoara (varianta Marian Iancu), Dinamo, Steaua.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri