Sporturi

Pliskova și-a ieșit din minți la Roma! A rupt scaunul arbitrului și a refuzat să dea mâna. Sora sa a reacţionat pe Twitter! Video

17.05.2018 | 13:41
Pliskova sia iesit din minti la Roma A rupt scaunul arbitrului si a refuzat sa dea mana Sora sa a reactionat pe Twitter Video
ADVERTISEMENT

UPDATE / Jucătoarea de tenis Kristyna Pliskova a reacţionat dur după scandalul provocat de sora sa în timpul meciului cu Maria Sakkari, din turul doi de la Roma. Sportiva de pe locul 71 WTA a cerut forurilor internaţionale să o interzică pe viaţă pe arbitra Marta Mrozinska la meciurile surorilor Pliskova, în urma greşelii de miercuri. “Este cea mai mare greşeală pe care am văzut-o vreodată! WTA, sper ca această doamnă Marta Mrozinska nu va mai arbitra vreodată vreun meci de-al meu sau de-al Karolinei! E pe lista neagră pentru totdeauna!”, a scris Kristyna Pliskova pe Twitter.


Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova, cap de serie numărul 6 și locul 5 WTA, și-a ieșit din minți la meciul cu grecoaica Maria Sakkari, din turul doi al turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 2.703.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În setul decisiv, la scorul de 5-5 și 40-40, cehoaica a trimis un ”smash” care a prins terenul, însă arbitrul de scaun a spus că mingea a fost afară, la indicația uneia dintre arbitrele de tușă. Pe reluare se vede clar că mingea a fost cu totul în teren.

Pliskova și-a ieșit din minți la Roma și a chemat supervizorul

A urmat un schimb dur de replici între Pliskova și arbitra de scaun, jucătoarea din Cehia ieșindu-și din minți pe arena de la Roma: Arbitru: ”Nu avem o urmă, nu mi-a arătat. Karolina, da, am văzut, tușiera a spus că a ieșit afară”, Pliskova: ”Ea nici măcar nu poate să arate urma, a fost atât de mult în interior”, Arbitru: ”Știu, înțeleg ce spui…Dar am pierdut urma”, Pliskova: ”Dar tușiera nu poate să ne-o arate?”, Arbitru: ”Știu că ea stă acolo, dar a pierdut urma”, Pliskova: ”Cum poate să piardă urma? Cheamă supervizorul”.

ADVERTISEMENT

Arbitrul de scaun a chemat supervizorul, însă nici așa nu s-a schimbat decizia. Karolina Pliskova i-a explicat și ea același lucru supervizorului: ”Pot să-ți arăt urma”, în timp ce supervizorul îi spune că trebuie să aplice regulamentul și că nu mai poate face nimic. ”Înțeleg, dar eu am văzut că a fost afară, din punctul meu de vedere, a fost afară. Am și spus că a fost afară și apoi ne-am uitat cu toții”, a încheiat arbitrul de scaun.

Punctul nu s-a mai rejucat, iar Pliskova și-a pierdut serviciul și apoi meciul în fața grecoaicei Maria Sakkari, scor 6-3, 3-, 5-7. La finalul meciului, de nervi, cehoaica a refuzat să dea mâna cu arbitrul de scaun și a lovit scaunul de trei ori cu racheta provocând daune vizibile.

ADVERTISEMENT

În optimile de finală, Maria Sakkari o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Irina-Camelia Begu și Angelique Kerber.

Tags: