Life

Ploaia de stele Perseidele schimbă viețile zodiilor până pe 26 august 2022. Cum vom fi afectați

Ce aduce ploaia de stele Perseidele? Până pe 26 august 2022, acest fenomen astrologic ne va împinge spre acțiuni de care ne-am ferit, ne va ajuta să ne îndeplinim toate visele.
07.08.2022 | 13:30
Ploaia de stele Perseidele schimba vietile zodiilor pana pe 26 august 2022 Cum vom fi afectati
Ploaia de stele Perseidele va ține până pe 26 august 2022. Foto: space.com
ADVERTISEMENT

Ploaie de stele Perseidele, cea mai spectaculoasă din anul 2022, se produce până pe 26 august. Maximul de meteori vizibil inclusiv pe cerul României va fi în noaptea de 12 spre 13 august. Cum își pune amprenta acest fenomen asupra fiecărei zodii?

Perseidele 2022. Cum sunt afectate zodiile

Se spune că atunci când asistăm la o ploaie de stele, este bine să ne punem câte o dorință. Ca sfat general, cu ocazia Perseidelor, nativii își pot pune cea mai ascunsă dorință și aceasta se va îndeplini pe parcursul săptămânilor sau lunilor următoare.

ADVERTISEMENT

Berbecii primesc mai multă energie pe care o pot folosi la locul de muncă, în realizarea unor proiecte de durată. Taurii sunt ceva mai molcomi, mai liniștiți. Perseidele le aduce liniștea spre care au tot tânjit.

Gemenii și Racii pot fi un pic mai agitați, în sensul că au o poftă mai mare de viață. Sunt mai creativi, mai dornici de acțiune. Îi vor inspira pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

Leii au parte de o perioadă destul de bună mai ales din punct de vedere amoros. Perseidele le aduce acea împlinire intimă pe care o tot căutau.

Peștii sunt cuceritori

Fecioarele sunt mai cerebrale, cu ochii în patru, mult mai pregătite pentru schimbări față de alte perioade ale anului.

ADVERTISEMENT

Balanțele comunică mai bine și îi ajută pe ceilalți să își îndeplinească visele, la rândul lor. Scorpionii pot întâmpina probleme cu somnul, dar ei oricum în nopțile următoare vor fi mai activi, căci noaptea le aduce inspirația de care au nevoie.

Săgetătorii călătoresc și se simt extraordinar alături de cei dragi. Capricornii, în schimb, sunt ceva mai așezați, mai preocupați de muncă și de treburile familiei.
Vărsătorii pot avea lipici la bani. Dau dovadă de o ingeniozitate de zile mari. Peștii sunt cuceritori prin definiție. Perseidele scot la iveală calitățile lor secrete. Cu aceste calități pot iniția o nouă relație de iubire, o relație cum n-au mai trăit niciodată!

ADVERTISEMENT