Ploaie à la Cluj la Europenele de gimnastică. Picură şi în sala de antrenamente

Până şi mitul arenelor de sport şi a organizării perfecte a evenimentelor sportive de la Cluj a căzut...! Sala de antrenamente pregătită pentru Campionatele Europene de gimnastică artistică a intrat la apă, la propriu, ploaia de joi cauzând ceva probleme organizatorilor. Aceştia au fost surprinşi nepregătiţi (ceva obişnuit la români...) de evenimente, fiind nevoie de ajutorul tuturor celor implicaţi în fenomen pentru a rezolva situaţia. Aşa se face că, după cum se vede în imaginea surprinsă de jurnalistul TVR Dorin Chioţea, chiar şi Doamna de Fier a gimnasticii româneşti, Mariana Bitang, a pus mâna pe mop şi a ajutat la curăţirea suprafeţei sălii, pe care se vor antrena sportivi din 37 de ţări...!

«Noi suntem voluntari pe aici», îmi spunea cu subînţeles inegalabilul Octavian Bellu. Gimnastică cu glorie şi raze de lumină pentru Mariana nu înseamnă doar glamour, ci deseori şi râvnă de tip low cost. Admiraţia sinceră a unei femei de serviciu istovită lângă găleţi e parte din peisaj. Jur că mă înclin fără alte cuvinte!", a fost reacţia lui Chioţea.

Campionatele Europene trebuiau să aibă loc la Bucureşti, dar cum proiectul construirii sălii de sport promisă de autorităţi a fost lăsat... baltă, competiţia a fost atribuită Clujului.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091