Sport

Ploaie torențială la primul antrenament al FCSB din Olanda! Ipostaze inedite cu Luis Phelipe și Alexandru Musi. Foto

Imagini de la primul antrenament al FCSB-ului din cantonamentul din Olanda. A plouat abundent la ședința de pregătire a roș-albaștrilor.
17.06.2024 | 00:00
Imagini de la primul antrenament al FCSB-ului în cantonamentul din Olanda. Foto: Facebook - @FCSB.
ADVERTISEMENT

FCSB a susținut deja primul antrenament la Apeldoorn, Olanda. Campioana României va sta în cantonamentul din Olanda până pe 29 iunie. Duminică după-amiază, 16 iunie, Elias Charalambous i-a scos în ploaie pe elevii săi.

Ploaie torențială la primul antrenament al FCSB din Olanda! Ipostaze inedite cu Luis Phelipe și Alexandru Musi

FCSB a reluat pregătirile pentru sezonul 2024/2025, în care Gigi Becali speră la calificarea în grupele UEFA Champions League. Totodată, campioana României vrea să își apere titlul cucerit. Duminică dimineața, delegația roș-albastră a zburat spre Apeldoorn.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous nu a oferit timp de respiro, iar tot duminică fotbaliștii campioanei României au efectuat prima ședință de pregătire pe tărâm olandez. Deși a plouat torențial, după cum se poate observa în imagini, jucătorii de la FCSB s-au antrenat la capacitate maximă.

Alexandru Musi, revenit în lotul FCSB după împrumutul la Petrolul Ploiești, și Luis Phelipe au oferit imaginile zilei. Cei doi fotbaliști ai roș-albaștrilor s-au plimbat cu bicicletele prin oraș. „Back in business! (n.r. înapoi la treabă)”, a scris Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Imagini de la primul antrenament al FCSB-ului în cantonamentul din Olanda. Foto: Facebook - @FCSB.
Imagini de la primul antrenament al FCSB-ului în cantonamentul din Olanda. Foto: Facebook – @FCSB.

Noutățile din lotul FCSB la plecarea în Olanda

FCSB a plecat în cantonamentul din Olanda cu mai multe nume noi în lot. Absenți de la vizita medicală, Risto Radunovic, Marius Ștefănescu, transferat recent de la Sepsi, dar și Nana Antwi s-au alăturat roș-albaștrilor pe aeroport.

Siyabonga Ngezana și David Kiki se vor alătura campioanei României direct în cantonamentul de la Apeldoorn, în timp ce Alexandru Musi și Malcom Edjouma au revenit în lot după împrumuturile la Petrolul, respectiv Bari.

ADVERTISEMENT

O altă noutate în lotul roș-albaștrilor o reprezintă Daniel Popa, atacantul transferat de la U Cluj. În total, 25 de fotbaliști au fost prezenți pe aeroportul Otopeni la plecarea FCSB-ului în cantonamentul din Olanda.

  • 29 iunie este data la care FCSB se va întoarce din cantonamentul din Olanda
  • FCSB o va întâlni pe Almere într-un amical în cantonamentul din Olanda
ADVERTISEMENT

„Reunirea este pe data de 14, vizita medicală. Pe 16 vom pleca în Olanda, unde avem deja perfectat un meci pe 28. Pe 29 ne întoarcem. Pe 28 vom juca cu Almere, o echipă de primă ligă din Olanda.

Pe 24 sau pe 25 probabil că vom lua un meci sau dacă nu găsim un adversar care să ne convină, vom rămâne cu un singur meci. Bineînțeles că nu vor veni jucătorii care vor face deplasarea cu echipa națională în Germania”, spunea Mihai Stoica despre programul FCSB.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 5,10 este cota pentru „X” la meciul FCSB - Corvinul Hunedoara