Carousel hot news

ATENŢIE! Vin ploi torenţiale şi grindină în ZECE JUDEŢE!

Meteorologii au emis, luni dupa amiaza, o avertizare Cod Portocaliu de ploi si descarcari electrice pentru judetul Timis, unde precipitatiile vor ajunge la sau chiar depasi 40 de litri pe metrul...
06.06.2017 | 00:05
ATENŢIE! Vin ploi torenţiale şi grindină în ZECE JUDEŢE!

Meteorologii au emis, luni dupa amiaza, o avertizare Cod Portocaliu de ploi si descarcari electrice pentru judetul Timis, unde precipitatiile vor ajunge la sau chiar depasi 40 de litri pe metrul patrat. Alte 9 judete sunt, luni dupa amiaza, sub Cod Galben de ploi si descarcari electrice.

Conform datelor publicate de Administratia Nationala de Meteorologie si citate de News.ro, avetizarea Cod Portocaliu este valabila pentru zona localitatilor Buzias, Boldur, Cheveresu Mare, Darova, Racovita din judetul Timis, unde se vor semnala averse de ploaie care vor depasi 35-40 litri pe metrul patrat, grindina de dimensiuni mici si medii, frecvente descarcari electrice, dar si intensificari de scurta durata ale vantului.

Tot luni dupa amiaza sunt sub avertizare Cod Galben de ploi judetele Cluj, Gorj – zona de munte, Caras Severin, Sibiu, Salaj, Bihor, Alba – zona de munte, Maramures si Suceava.

Mai multe pe mediafax.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri