News

Plouă iarăși la metrou, pe noua magistrală. Reacția Metrorex: ”Se intervine”

10.12.2020 | 23:22
Ploua iarasi la metrou pe noua magistrala Reactia Metrorex Se intervine
ADVERTISEMENT

Dacă nu ar fi existat liniile de metrou care să le amintească unde sunt călătorii ar fi putut jura că se află sub cerul liber. Nu de alta, dar la cât de tare a plouat în cursul zilei de joi, 10 decembrie, în proaspăt inaugurata stație de metrou Eroilor 2, de pe magistrala care leagă Drumul Taberei de centrul Capitalei, nimeni nu mai putea să facă diferența.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare se observă clar cum zăpada topită se scurge de pe acoperiș direct în fața scării rulante care coboară pe peron.

ADVERTISEMENT

Chestionați pe marginea subiectului, reprezentanții Metrorex au invocat „un deranjament tehnic” și au dat asigurări că fac eforturi pentru a-l remedia în cel mai scurt timp posibil.

Noi probleme la metrou. Plouă în stația Eroilor 2, inaugurată recent

Este un deranjament tehnic. Constructorul se află la fața locului și intervine în aceste momente pentru remediere și izolarea zonei respective”, a transmis Metrorex.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu sunt primele probleme cu care se confruntă stația Eroilor 2, inaugurată cu mai puțin de trei luni în urmă. Și în urmă cu două luni a curs apă din tavan, spre nemulțumirea oamenilor care abia dacă apucaseră să se bucure că metroul Drumul Taberei și-a început, în sfârșit, călătoria.

Metrorex informează că astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în stația de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat ușoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală.

ADVERTISEMENT

Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfășurat în condiții normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situației, zona respectivă fiind izolată”, anunțau, la acea vreme, reprezentanții Metrorex.

Inaugurată cu mare fast pe 15 septembrie, în prezența ministrului Transporturilor, Lucian Bode, premierului Ludovic Orban și, bineînțeles, a președintelui Klaus Iohannis, noua linie de metrou din Drumul Taberei a fost descrisă drept „o mare realizare”.

ADVERTISEMENT

Nu a fost deloc ușor până aici. Această linie risca să devină aşa, un fel de legendă, o legendă a amânărilor”, a mai spus, șeful statului.

ADVERTISEMENT