Life

Plușica, adevărul despre Bianca Comănici. Ce se întâmplă între cele două foste concurente de la Puterea Dragostei

02.01.2021 | 09:57
Plusica adevarul despre Bianca Comanici Ce se intampla intre cele doua foste concurente de la Puterea Dragostei
Plușica, adevărul despre Bianca Comănici. Ce se întâmplă între cele două foste concurente de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Plușica și Bianca Comănici s-au apropiat foarte mult în timpul primul sezon de la „Puterea Dragostei”, însă ulterior lucrurile s-au schimbat între cele două fete. Șatena a explicat care este motivul pentru care s-au îndepărtat tot mai mult. 

Tânăra, pe numele din buletin Raluca Marina, a mărturisit recent că păstrează în continuare legătura cu fosta iubită a lui Livian Pop. De altfel, cele două prietene nu s-au certat niciodată, chiar dacă în prezent vorbesc mai mult la telefon, decât în realitate.

ADVERTISEMENT

Cele două foste concurente de la Puterea Dragostei locuiesc în București, dar din păcate, nu reușesc să se vadă prea des. Plușica a precizat că relația lor s-a răcit în ultima vreme pentru că fiecare dintre ele a mers pe un alt drum în viață.

Plușica și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei mai sunt prietene? Care e realitatea

„Nu pot spune că suntem certate, dar nu păstrăm atât de strânsă legătura. De vorbit mai vorbim, eu oricum o apreciez foarte mult și prietenia pe care o aveam o cred ca una specială. 

ADVERTISEMENT

Niciuna nu a făcut niciun pas spre cealaltă, nu ne-am reapropiat. Așa că am lăsat-o așa amândouă, poate și pentru că avem stiluri de viață diferite.

Stăm în București amândouă, dar destul de departe una de cealaltă”, a declarat Plușica de la Puterea Dragostei, informează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Blondina și-a schimbat complet stilul de viață de când a participat în emisiunea matrimonială de la Kanal D. Tânăra a îmbrățișat o carieră în videochat de care este foarte mândră și are o relație sentimentală stabilă în care se simte foarte împlinită.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a devenit mult mai discretă în privința aparițiilor publice, în schimb este foarte activă pe rețelele de socializare. Plușica postează adesea imagini senzuale sau în costum de baie, mai ales după ce a slăbit peste 13 kilograme.

ADVERTISEMENT

Tânăra se simte excelent în propria piele, mărturisind la un moment dat că nu a ținut niciun fel de dietă. Plușica a avut grijă să mănânce mai puțin, în felul acesta având un trup fără cusur în prezent. Și nu se oprește aici pentru că vrea să mai slăbească.

ADVERTISEMENT