Life

Plușica de la ”Puterea Dragostei” a dezvăluit din ce face bani, acum! ”Videochatul m-a dezamăgit”

Plușica de la ”Puterea Dragostei” este dezamăgită de banii câștigați din videochat, după ce a lucrat în domeniu mai bine de un an, și s-a reprofilat.
19.05.2021 | 14:45
Plusica de la Puterea Dragostei a dezvaluit din ce face bani acum Videochatul ma dezamagit
Plusica de la ”Puterea Dragostei” a renuntat la videochat din cauza banilor Sursa foto Instagram. Foto montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Plușica de la ”Puterea Dragostei”, pe numele ei adevărat Raluca Marina, a făcut senzație în show-ul matrimonial de la Kanal D, iar apoi, pentru o perioadă,  a dispărut din atenția publicului larg pentru a se dedica videochat-ului.

Plușica de la ”Puterea Dragostei”, dezamăgită de banii din videochat

Plușica de la ”Puterea Dragostei” a recunoscut, pentru FANATIK, că a renunțat la videochat după ce sumele de bani încasate erau departe de ce și-a închipuit ea că ar putea încasa în fiecare lună.

ADVERTISEMENT

”Videochatul m-a dezamăgit. Mă așteptam să câștig mai mulți bani, sincer. Nu pot să spun că nu am câștigat ceva, dar era sub ceea ce credeam, am ajuns la concluzia că doar fetele vechi, cu multă experiență, câștigă sume serioase din chat. În niciun caz nu putem vorbi de sume de 25.000 de euro, nici măcar de 10.000 pe lună”, a dezvăluit, pentru FANATIK, Plușica de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult, explică frumoasa fostă concurentă din show-ul matrimonial, videochatul a obosit-o peste măsură și nu mai avea timp liber deloc, orele de muncă cerute fiind, de-a lungul a mai bine de un an, mai multe decât și-ar fi putut dori.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să faci videochat un anumit timp de ore. Și e foarte greu, foarte mult timp ți se cere să dansezi, să te miști, iar după câteva ore petrecute la calculator, cu luminile acelea, vorbind doar în engleză, îți explodează efectiv capul. Nu înțeleg cum rezistă unele, eu nu am reușit. Nu mai aveam timp liber absolut deloc, mă bucuram de o zi sau două libere, iar atunci nu știam ce să fac prima oară”, ne-a mai spus Plușica de la ”Puterea Dragostei”.

Plușica de la ”Puterea Dragostei” nu a strâns bani după experiența videochatului

Mai mult decât atât, recunoaște Plușica de la ”Puterea Dragostei”, deși a lucrat destul de mult timp în industria videochatului, ”nu s-au lipit banii de ea”.

ADVERTISEMENT

”Tot ce am câștigat, cheltuiam. Nu, nu am strâns bani din videochat, dar nici încasările nu mi-au permis să o fac”, explică Plușica de la ”Puterea Dragostei”, dar recunoaște că nici nu duce dorul acelor momente.

”Este foarte stresant să faci asta, nu puține fete au depresii din cauza videochatului. Nu este pentru toată lumea, este o meserie foarte dificilă. Nu zic că nu am învățat multe, am învățat foarte multe despre feminitate, despre cum să relaționez cu oamenii, dar, totuși, nu am putut eu să fac o meserie din asta”, a mai dezvăluit, pentru FANATIK, Plușica de la ”Puterea Dragostei”.

ADVERTISEMENT
Plusica de la Puterea Dragostei
Plusica de la ”Puterea Dragostei”, dezamagita de banii castigati la videochat Sursa foto: Instagram

Pe de altă parte, recunoaște Plușica, videochatul avea un avantaj. ”Tot timpul eram aranjată, eram frumoasă. Machiată, coafată… Era un avantaj, clar. Dar, din păcate, sunt multe alte lucruri care nu mi-au plăcut, așa că am renunțat”, a mai spus Plușica de la ”Puterea Dragostei”.

Plușica de la ”Puterea Dragostei” a găsit o altă sursă de bani

Acum, după ce a renunțat la videochat, Plușica de la ”Puterea Dragostei” a găsit o nouă sursă de finanțare. ”Este tot un job online, vorbesc la telefon, vând anumite produse. E mult mai bine, lucrez de acasă, recunosc că nu fac mare lucru, dar vin, totuși, niște bani, mă descurc. Are și iubitul meu un job, ne descurcăm acceptabil financiar, deci nu îmi fac probleme, momentan, pentru viitor”, a explicat Plușica.

De altfel, recunoaște concurenta de la ”Puterea Dragostei”, renunțarea la videochat l-a bucurat pe iubitul ei, chiar dacă, de-a lungul timpului, acesta nu i-a interzis să apară în fața camerelor de luat vederi pentru niște necunoscuți.

”El m-a susținut întotdeauna, nu a fost problemă. Îmi zicea să fac ceea ce simt că vreau, așa cum e și normal într-o relație. Dar, când i-am spus că renunț la videochat, s-a bucurat, mi-a spus că, dacă e nevoie, ne descurcăm și doar cu salariul lui”, ne-a mai mărturisit Plușica de la ”Puterea Dragostei”.

ADVERTISEMENT