Life

Plușica de la Puterea Dragostei a slăbit 13 kilograme și e de nerecunoscut. Motivul pentru care a topit toată grăsimea de pe corp

03.09.2020 | 10:08
Plusica de la Puterea Dragostei a slabit 13 kilograme si e de nerecunoscut Motivul pentru care a topit toata grasimea de pe corp
Plușica de la Puterea Dragostei a slăbit foarte mult
ADVERTISEMENT

Plușica de la Puterea Dragostei a slăbit nu mai puțin de 13 kilograme, iar transformarea a venit ca o surpriză pentru fani, care erau obișnuiți cu formele ei rubensiene.

Raluca Marina a făcut schimbări radicale în viața ei, însă care o avantajează. Fosta concurentă a show-ului de la Kanal Da slăbit, și-a schimbat look-ul și urmează să devină mireasă.

ADVERTISEMENT

Motivul principal pentru care a dorit să scape de kilogramele în plus a fost pentru  a arăta bine la propria nuntă, îmbrăcată în veșmintele albe.

Plușica de la Puterea Dragostei a slăbit 13 kilograme

Probabil multe fete se întreabă cum de a reușit Raluca Marina să dea jos surplusul de grăsime și să afișeze un corp de zeiță în doar câteva luni. Ei bine, la mijloc nu este vorba de o dietă precisă, ci de o alimentație mai sănătoasă, mai puțină mâncare și mai mult sport.

ADVERTISEMENT

Am slăbit vreo 13 kilograme în patru luni. Nu cu dietă, am mâncat doar mai puțin, a spus ea pentru wowbiz.ro.

Marele moment din viața tinerei urmează să se apropie, iar la nunta cu iubitul ei vrea să arate perfect. Ea a postat fericită rochia de mireasă pe Instagram, locul în care ține legătura cu fanii pe care i-a câștigat la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

❤️all i want ♾❤️

A post shared by Pluși (@iamralucamarina) on

Atât în show-ul de la Kanal D, cât și după ce a ieșit din concurs, Plușica avea forme mai pline, rubensiene și kilograme bune în plus. Tânăra s-a ambiționat și a slăbit într-un mod sănătos în câteva luni, iar acum afișează o siluetă de vis. Raluca Marina locuiește în Cluj și are un iubit de ceva vreme.

Foarte activă în mediul online, Raluca Marina postează acum zeci de fotografii cu noua ei siluetă, fiind apreciată de fani și felicitată pentru că a avut ambiția să slăbească pentru a avea o viață mai sănătoasă.

ADVERTISEMENT

Ea a devenit cunoscută după participarea în show-ul Puterea Dragostei, de la Kanal D.