Life

Plușica de la Puterea Dragostei, în culmea fericirii. A dat vestea cea mare

15.05.2021 | 22:52
Plusica de la Puterea Dragostei in culmea fericirii A dat vestea cea mare
Plușica de la Puterea Dragostei, în culmea fericirii. A dat vestea cea mare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Plușica de la Puterea Dragostei este mai fericită ca niciodată. Fosta concurentă de la Kanal D, pe numele ei real Raluca Marina, și-a găsit sufletul pereche și a dat vestea cea mare legat de ce are de gând să facă mai departe. 

Tânăra a mărturisit că are de ceva vreme o relație stabilă, fără să ofere prea multe detalii despre partenerul ei de viață. Fosta participantă a show-ului matrimonial moderat în prezent de Cristina Mihaela Dorobanțu este gata să ajungă la altar.

ADVERTISEMENT

Tânăra a dezvăluit că este foarte fericită alături de bărbatul cu care are planuri serioase. Plușica urmează să se căsătorească și visează să devină mamă dacă lucrurile merg în direcția potrivită.

Plușica de la Puterea Dragostei, fericită peste măsură. Se pregătește de nuntă

Plușica de la Puterea Dragostei își dorește foarte mult să aducă pe lume un copil. Participanta a ținut să mai adauge că iubește foarte mult bebelușii și se vede mamă în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D se simte fericită și împlinită alături de iubitul ei, care este în zodia Balanță. Cei doi fac totul împreună și se înțeleg de minune, fără să fie nevoie de prea multe cuvinte.

„Am o relație stabilă, dar nu chiar să mă căsătoresc sau să fac copil acum. Dar, dacă mă cere, de ce nu. Îmi doresc, de ce să mint.

ADVERTISEMENT

Mă pregătesc de cununia civilă. Doamne ajută, să fie de bine. Iubesc foarte mult copiii, dar trebuie stabilitate mare.

Mă simt bine când am o relație stabilă și când sunt în armonie și pace. Partenerul meu e balanță. Facem totul împreună, absolut tot.

ADVERTISEMENT

Ne înțelegem din priviri. Am plan să fac un credit pentru o casă, îmi doresc foarte mult un copil”, a spus Plușica, într-o emisiune de la Kanal D, notează cancan.ro.

Plușica de la Puterea Dragostei, pusă pe schimbări. A slăbit enorm

Fosta concurentă a show-ului de la Kanal D a făcut foarte multe schimbări în ultima perioadă. Tânăra a slăbit mai bine de 13 kilograme și s-a vopsit brunetă, totul pentru că urmează să devină mireasă.

Plușica își dorește să arată bine la propria nuntă, atunci când va îmbrăca pentru prima oară rochia albă de mireasă. Ea a făcut foarte mult sport și a avut o alimentație foarte sănătoasă, renunțând la anumite produse alimentare.

Tânăra a mâncat mai puțin decât de obicei, în numai patru luni slăbind spectaculos, după cum se poate observa și prin prisma imaginile publicate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT