Life

Plușica de la Puterea Dragostei s-a reinventat. Fosta concurentă de la Kanal D a slăbit enorm 

Plușica de la Puterea Dragostei, pe numele ei din buletin Raluca Marina Gheorghe, arată complet diferit față de cum au văzut-o telespectatorii în emisiunea matrimonială de la Kanal D.
16.11.2021 | 23:49
Plusica de la Puterea Dragostei sa reinventat Fosta concurenta de la Kanal D a slabit enorm
Plușica de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut. Cât de mult a slăbit fosta concurentă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta participantă s-a reinventat după ce a ieșit din casa din Turcia. Și-a găsit liniștea sufletească și un partener de încredere, care o face fericită și împlinită în iubire.

Dragostea este cea care i-a dat aripi, însă fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu s-a oprit aici și a ajuns de nerecunoscut. A renunțat la blond și s-a făcut brunetă.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu este singura schimbare pentru care a optat Plușica, care a tras din greu să aibă o formă fizică de invidiat. Acum tânăra este trasă prin inel.

Plușica de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut. Cât de mult a slăbit fosta concurentă

Plușica de la Puterea Dragostei și-a dorit să scape de kilogramele în plus pentru a arăta fabulos la nunta care urmează să aibă loc. Tânăra visează la o rochie de mireasă care să o avantajeze.

ADVERTISEMENT

Și pentru că ziua cea mare a cam fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus asta nu înseamnă că bruneta a renunțat la slăbit. Ei bine, a dat jos circa 18 kilograme.

Transformările din viața fostei concurente de la Kanal D au început undeva în primăvara anului trecut și sunt unele care o avantajează foarte bine.

ADVERTISEMENT

Întrebată la un moment dat cum a reușit să ajungă la silueta din prezent Plușica a declarat că nu este adepta dietelor, însă s-a axat foarte mult pe ce a mâncat.

Plușica de la Puterea Dragostei brunetă
Așa arată acum Plușica de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cum a reușit Plușica de la Puterea Dragostei să slăbească

Concret, tânăra care locuiește în Cluj-Napoca a dezvăluit cum a eliminat kilogramele în plus, dar și ce nu le recomandă celor care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

„Mâncați de câte ori vă e foame, doar aveți grijă la cantitate și la ce mâncați. Eu nu prea sunt un exemplu!

Nu am procedat prea bine că am continuat să mănânc mâncare nesănătoasă. Nu am renunțat nici la dulciuri, nici la pizza sau junk food.

Atunci când m-am apucat de slăbit nu mai mâncam searăa iar pâine oricum nu mănânc”, spunea Plușica de la Puterea Dragostei la un moment dat pe social media, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: