Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Plusuri și minusuri cu „Oracolul de la Bălcești” după punctajul maxim al naționalei României. „E mai util decât toți!” Video exclusiv

Dumitru Dragomir (77 de ani) a tras concluziile după meciurile României cu Andorra și Belarus din preliminariile Campionatului European.
29.03.2023 | 12:16
Plusuri si minusuri cu Oracolul de la Balcesti dupa punctajul maxim al nationalei Romaniei E mai util decat toti Video exclusiv
Dumitru Dragomir a analizat prestația „tricolorilor” din meciurile cu Andorra și Belarus. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a revenit cu o nouă ediție după meciurile echipei naționale a României cu Andorra și Belarus. Dumitru Dragomit a intervenit în direct și a analizat prestația „tricolorilor”.

Dumitru Dragomir, concluzii după debutul României în preliminarii: „E singurul care încearcă pase filtrate”

Dumitru Dragomir a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre jucătorii care au ieșit în evidență în meciurile cu Andorra și Belarus: „Mi-a plăcut în mod deosebit Alibec! Mi-au plăcut fundașii centrali amândoi, cu toate că ar trebui mai mult curaj cu mingea la picior să câștigi teren foarte mult”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS:

Fostul președinte al LPF are însă un favorit surpriză: „Unii cu mai puțină experiență în fotbal îl critică pe Octavian Popescu. Eu spun că e mai util decât toți acolo în aripa stângă. E singurul care încearcă pase filtrate. El și Alibec, care mai intră în combinații. 

Lumea ar trebui să aprecieze felul cum a intrat în joc, alunecarea aia. Așa ar trebui să joace un fotbalist! Dacă nu joci în forță, nu poți să câștigi, iar el foarte bine face. Are o presă destul de proastă datorită lui Gigi”, a mai explicat Dragomir.

ADVERTISEMENT

Iar laudele pentru „perla” FCSB au continuat: „Uitați-vă cât de bine joacă tactic: de pe partea lui nu centrează nimeni. Așa trebuie privit, nu că face un artificiu și iese în evidență. Când intră în teren, partea lui e moartă! Are capacitate de efort și strânge foarte bine. El din punct de vedere tactic a jucat excelent”.

Mitică Dragomir, critici pentru fundașii de bandă ai lui Edi Iordănescu: „N-au dat o pasă calumea!”

Dumitru Dragomir a fost însă mult mai critic când a venit vorba de fundașii stânga și dreapta ai naționalei: „Niciunul din fundașii laterali n-au dat o pasă calumea! Mă, nu se poate așa ceva! E inadmisibil la nivelul ăsta. Fundașii laterali ar trebui să știe cel mai bine să centreze. O centrare bună e jumate de gol, dacă nu chiar gol”. 

ADVERTISEMENT

În privința egoismului de care au dat dovadă jucătorii în fața porții, Dragomir a spus: „Nu există gentilețe la fotbal! Nu există așa ceva! Arunci totul în tribune dacă vrei rezultate. Aici intervine valoarea, că altfel ar juca la primele echipe din Italia, nu la Divizia B”. 

Florin Gardoș nu a fost însă impresionat de Octavian Popescu și a avut un alt remarcat: „Nici nu avea cum să-mi placă Tavi. A intrat și s-a lovit la prima fază la care a băgat alunecare. Se vedea clar că șchiopătează. Mi-a plăcut Man mai mult, dar el a și jucat. Tavi Popescu nu prea a jucat, a intrat în ambele meciuri pe final”. 

ADVERTISEMENT

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT