Life

Pluto retrograd în Capricorn pe 29 aprilie 2022. Se face dreptate pentru două zodii!

Pluto devine retrograd în Capricorn începând cu data de 29 aprilie 2022. Pentru două zodii se face dreptate, iar una din cele 12 semne ale horoscopului s-ar putea logodi.
25.04.2022 | 15:13
Pluto retrograd in Capricorn pe 29 aprilie 2022 Se face dreptate pentru doua zodii
Pluto retrograd în zodia Capricorn pe 29 aprilie 2022. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Planeta Pluto va avea o mișcare retrogradă în zodia Capricorn, începând cu data de 29 aprilie 2022.

Pluto retrograd în zodia Capricorn pe 29 aprilie 2022

În astrologie, în funcție de prezența lui Pluto în semne zodiacale, planeta simbolizează renașterea spirituală, moartea și învierea, energiile negative care se transformă în energii pozitive.

ADVERTISEMENT

În Capricorn, Pluto va avea rolul să ne amintească adevărata noastră idenitate. Vom redescoperi cine suntem la un nivel subtil, căci acest obiect ceresc deschide cotloane nevăzute ale sufletului nostru.

Pentru două zodii, Pluto aduce puțină justiție. Fie că e vorba despre bani sau reparații morale, doi dintre nativi vor avea parte de dreptate, poate chiar după ani în care s-au luptat să le fie recunoscut adevărul.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Balanțe și Scorpioni, două zodii care în aparența deschiderii și a empatiei pe care o afișează, ascund multe frământări sufletești.

Așadar, Balanțele și Scorpionii vor avea parte de un restart mai ales din punct de vedere sentimental. Acolo unde au existat multe dileme în legătură cu drumul pe care să îl parcurgă totul se va clarifica din 29 aprilie 2022.

ADVERTISEMENT

Fenomenul astrologic este de bun augur din punct de vedere amoros pentru alte câteva zodii. Fecioarele, Săgetătorii și Vărsătorii trăiesc o adevărată lună de miere la final de aprilie.

Vărsătorii au șansa să facă un pas important în povestea de iubire pe care o trăiesc. Cei care încă nu au inelul pe deget, se pot trezi cu acesta în după-amiaza zilei de 29 aprilie ori chiar în ziua următoare.

ADVERTISEMENT

Fecioarele, deschise spre iubire

Fecioarele, în schimb, își vor deschide inima. Își vor da voie să iubească din nou, să cunoască persoane pe care până acum le-a ignorat complet. Și Săgetătorii au o perioadă extrem de favorabilă. Vor primi multe surprize din partea persoanei iubite.

Ce se întâmplă, însă, cu restul zodiilor? Ei bine, Berbecii trebuie să facă alegeri dificile la locul de muncă. Taurii au de pătimit din cauza orgoliului lor exacerbat.

Gemenii se redefinesc după ce primesc o serie de critici în legătură cu atitudinea lor față de ceilalți. Racii se stabilizează emoțional și sunt înconjurați de oameni deosebiți. Leii iau decizii pripite din punct de vedere financiar pe care ar putea să le regrete în luna mai.

Capricornii și Peștii trăiesc o perioadă destul de confuză. Au de luat decizii deloc ușoare pentru sufletul lor.

 

ADVERTISEMENT