Life

Pluto retrograd în zodia Capricorn pe 27 aprilie. Momente grele pentru mulți nativi

18.04.2021 | 17:30
Pluto retrograd in zodia Capricorn pe 27 aprilie Momente grele pentru multi nativi
Pluto retrograd în zodia Capricorn pe 27 aprilie. Foto: astrologywithheather.com
ADVERTISEMENT

Avem Pluto retrograd în zodia Capricorn pe 27 aprilie, iar acest eveniment astrologic ne îndeamnă la mai multă precauție în luarea deciziilor! 

Mulți se tem de Mercur retrograd sau de planeta Marte, însă adevărații malefici ai astrologiei nu sunt nici Mercur, nici Marte.

ADVERTISEMENT

Dacă ar trebui să fim mai îngrijorați atunci când se produc anumite fenomene astrale, atunci conștiința noastră trebuie să se activeze de fiecare dată când planetele Saturn sau Pluto se află în mișcare retrogradă.

Pluto retrograd în zodia Capricorn pe 27 aprilie

În astrologie, Pluto poate fi privit ca element distructiv, însă această planetă, mai ales când e în mișcare retrogradă, nu face altceva decât să ne scape de ce ne este inutil, chiar dacă despărțirea de anumite obiecte sau comodități poate să doară.

ADVERTISEMENT

Pluto simbolizează universul nostru subpământean, forța spiritului și nevoia de impunere pornind de la puterea gândului. Perioada care urmează din 27 aprilie s-ar putea să fie una de-a dreptul haotică, bulversantă, la scară globală, căci vorbim de data asta despre o trezire a conștiinței maselor.

Mișcarea retrogradă se produce într-o zodie de pământ, și anume Capricornul, iar asta ne arată deja una din cheile înțelegerii fenomenului ce va urma: se va mișca pământul de sub noi!

ADVERTISEMENT

7 zodii avantajate, 5 dezavantajate

Toate lucrurile pe care ne bazăm acum, toate regulile și legile s-ar putea să nu mai fie valabile și vorbim aici atât de lucrurile pe care avem impresia că le putem stăpâni, cât mai ales de forța naturii cu care nu ne putem pune.

Capricornii, Fecioarele, Taurii, Berbecii, Săgetătorii, Leii și Balanțele sunt zodiile care vor prinde cel mai repede noua schemă începând cu 27 aprilie, zodiile care se vor adapta chiar în mijlocul haosului la noua organizare, la noile reguli, chiar dacă le vor combate pe multe dintre ele.

ADVERTISEMENT

Capricornii sunt de departe cei mai avantajați, iar perioada care urmează ne va arăta că sunt cei mai de încredere lideri indiferent de domeniu. Este o perioadă de glorie mai ales pentru Capricornii trecuți prin viață, căci acum pot să arate ce au învățat, iar sfaturile și practicile lor nu pot face decât bine.

Gemenii, Racii, Scorpionii, Peștii și Vărsătorii vor fi puțin zgândăriți de acest fenomen plutonian. Vărsătorii stau cel mai bine din această listă, în sensul că dacă toți cei menționați vor avea necazuri pe toate planurile, Vărsătorii vor avea probleme doar pe plan amoros.

 

ADVERTISEMENT