STEAUA. Gest surprinzător al lui Stanciu şi Pintilii. Ce au făcut!

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
29/07/2016, 14:17
STEAUA. Gest surprinzător al lui Stanciu şi Pintilii. Ce au făcut! GALERIE FOTO

Surpriză pentru eroul Daniel Porumb! Plutonierul în retragere a fost vizitat în această dimineaţă de cei doi căpitani ai Stelei, Nicuşor Stanciu şi Mihai Pintili cu ocazia înplinirii vîrstei de 36 de ani!

VEZI VDEO AICI

Născut în 1980, Daniel a fost rănit grav într-o misiune în Irak, în aprilie 2007, suferind un traumatism vertebro-medular cervical care îl ţine în scaunul cu rotile de 9 ani de zile.
9 ani în care zi de zi a luptat şi luptă cu demnitate, putere de caracter şi curaj cu acest crunt diagnostic, 9 ani in care nu a încetat să se bucure şi să se spere…

Una dintre pasiunile cele mai mari ale lui Daniel este fotbalul iar când discutăm de fotbal …o singură echipă, Steaua Bucureşti!
Recent, Daniel a fost admis la Facultatea de Geografie din cadrul Universităţii Bucureşti şi aşteaptă cu nerăbdare prima sesiune!

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×