ADVERTISEMENT
Carousel hot news

PLZEN-FCSB. Momente amuzante la conferinţă: “Să rămânem sălbatici”

Conferinţa de presă a cehilor premergătoare partidei Viktoria Plzen - FCSB a oferit câteva momente extrem de haioase. Asta datorită domnişoarei care a fost adusă pentru a traduce în limba...
Autor: Gabriel Esanu | 01.08.2017 | 18:37
PLZEN-FCSB. Momente amuzante la conferinţă:

Conferinţa de presă a cehilor premergătoare partidei Viktoria Plzen – FCSB a oferit câteva momente extrem de haioase. Asta datorită domnişoarei care a fost adusă pentru a traduce în limba română ceea ce au declarat Pavel Vrba, antrenorul cehilor, şi jucătorul adus la conferinţă, Patrik Hrosovsky. Nu s-a putut reţine prea mult din traducerea declaraţiilor lui Hrosovsky, dar o frază a provocat mare amuzament.

ADVERTISEMENT

“Sperăm să rămânem la fel de sălbatici ca meciul trecut, asta ne-ar ajuta foarte mult să putem obţine victoria”, a declarat Patrik Hroşovski. Deşi pare greu de înţeles ce a vrut să zică de fapt jucătorul ceh, dar o traducere mai aproape de adevăr ar fi: “Trebuie să ne păstrăm agresivitatea de la meciul tur, asta ne-ar ajuta foarte mult să obţinem victoria”

ADVERTISEMENT
Echipa este într-o stare psihică foarte bună. E normal să existe emoţii, este un meci foarte important pentru noi. Cred că mâine vom fi mai puternici decât la meciul tur. Dar cred că şi cei de la FCSB vor juca mai bine. Întâlnim o echipă tare, care are jucători tari în atac. Dar trebuie să profităm de problemele lor din defensivă”, a mai declarat Hroşovski.

PLZEN-FCSB. Vrba nu se va apăra

“FCSB practică un fotbal ofensiv. Ar fi o sinucidere pentru noi să încercăm să jucăm la 0-0, chiar dacă acest rezultat ne-ar califica. Publicul va fi al 12-lea jucător pentru noi contra celor de la FCSB. Nu am cum să mă bucur că nu va juca Budescu. Este un jucător de mare calitate, îmi pare rău că nu poate să joace”, a spus Pavel Vrba, antrenorul cehilor.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!