Fotbal intern

Becali s-a băgat peste Dică. “I-am cerut să îl ia în lot cu Plzen”

Gigi Becali a anunţat ce jucător i-a interzis lui Nicolae Dică să îl lase la Bucureşti, pentru meciul cu Viktoria Plzen, şi a mărturisit ce sume de transfer doreşte de acum pentru jucătorii săi în urma transferurilor în străinătate..
Autor: Daniel Vlad | 21.11.2017 | 13:27
Becali s-a băgat peste Dică.

Gigi Becali a mărturisit că Nicolae Dică intenţionează să odihnească nişte jucători importanţi din echipă la meciul din Europa League cu Viktoria Plzen, iar printre aceştia sunt Teixeira şi Pintilii. Dar “Dicanio” a dorit să îl odihnească şi pe Constantin Budescu cel care a evoluat în partidele naţionalei României  cu Turcia şi Olanda, dar şi în jocul din deplasare al Stelei pierdut cu Poli Iaşi, scor 1-0, în Copou.

Însă de Constantin Budescu, Gigi Becali nici măcar nu a vrut să audă că o să rămână la Bucureşti. “Dică vrea să îi lase acasă pe Pintilii, Teixeira, mi-a mai spus şi de alţi  2 jucatori, dar eu nu am fost de acord cu unul dintre ei, Budescu vreau sa fie in lot, asa i-am spus, si el a fost de acord. . Budescu nu se odihneste niciodata, el este calul de bataie, el este generalul de batalie.”, a spus Becali.

 Înainte de Plzen – FCSB, Gigi nu uită: “Din cauza lui am pierdut!”

Latifundiarul din Pipera a continuat şi a vorbit şi despre preţul pe care doreşte să vândă jucători de la Steaua. “A greşit Planic, am zis eu ceva despre el? Eu nu am spus nimic nici de Man. A fost o greşeală care m-a facut supărat. Eu am trecut de 10 ani prin asta, anul asta am zis că nu o să mai greşesc. Am greşit că am permis ca Nedelcu să joace titular. Când am vazut că joacă din 3 in 3 zile, m-am implicat. Eu am invaţat că bataia cea mai mare este cea publică” a spus Gigi Becali.

“O să vedeţi că dacă aştia 5 rămân la Steaua, Coman, Man, Nedelcu, Benzar cel mic si Tanase, atunci vom face lucruri frumoase în Europa. Dacă primesc oferta de 20 de milioane de euro pentru Coman nu-l dau pentru că vreau 50-80 de milioane de euro pentru el” a mai spus Becali

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!