Fotbal international

Plzen – FCSB 2-0. Primul euro-eşec afară. Tremură pentru locul 1!

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dorit cu orice preţ să îl vadă titular pe Andrei Vlad în meciul cu Viktoria Plzen şi i-a cerut lui Nicolae Dică să îl lase pe banca de rezerve pe Florin Niţă.
23.11.2017 | 15:08
Plzen  FCSB 20 Primul euroesec afara Tremura pentru locul 1
ADVERTISEMENT

FCSB pierde la Plzen prima partidă în deplasare în Europa în acest sezon şi tremură pentru locul 1! Trupa lui Dică are 10 puncte, unul mai mult decât Viktoria şi 4 peste Lugano, care vine la Bucureşti în ultima etapă din grupele Europa League, pe 7 decembrie.


UPDATE, ora 19:15 / Iată echipa de start a FCSB: Vlad – Enache, Bălaşa, Planic, J. Morais – L. Filip, Ov Popescu – Golofca, Man, Fl. Coman – Alibec.

ADVERTISEMENT

Surprind titularizarea portarului Andrei Vlad şi a lui Golofca – VEZI FOAIA DE JOC ÎN GALERIE FOTO

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:45 / Echipa Stelei a ajuns la stadionul din Plzen cu o oră şi 15 minute înainte de startul confruntării. 

PLZEN – FCSB live stream Europa League. Deşi în joc sunt 600.000 de euro pentru partida cu Viktoria Plzen, Gigi Becali este hotărât să îl vadă la lucru şi pe tânărul portar Andrei Vlad, 18 ani. Astfel că latifundiarul din Pipera i-a transmis lui Dică să îl bage şi pe goalkeeperul venit de la Craiova într-un meci cu miză, deoarece este convins că uşor, uşor internaţionalului U19 al roş-albaştrilor trebuie să i se acorde încredere.

ADVERTISEMENT

“In poartă va juca Andrei Vlad. Alibec va fi titular. Budescu ar fi adus un plus de experienţă. Cea mai mare mare dorinţă a mea este diseară să-l văd pe Man cum joacă pe postul de al doilea vârf. Dacă joacă bine îi creşte cota cu 10 milioane de euro. Nu pot să vă spun un preţ exact acum pentru Man, dar în mod sigur cota lui este în mare creştere” a spus Becali la Pro X.

Plzen – FCSB live stream Europa League. Budescu este rezervă

În continuare, Gigi Becali a vorbit şi despre Florinel Coman, Golofca, dar a dezvăluit de ce Constantin Budescu o să fie rezervă la Plzen. “Florinel Coman, Man si Golofca vor juca titulari. Dică l-a luat la Plzen şi pe Budescu, dar nu impun. Budescu o să joace cu Astra, nu va juca acum. Eu nu mă impun. Eu vreau să fac maxim, aşa mi-am propus în viaţă, nu îmi place locul 2, cu jumătăţi de măsură”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că Gigi Becali dezvăluise cu câteva zile înainte că Budescu o să joace sigur titular la Plzen deoarece nu este de acord cu cererea lui Dică. “Dică mi-a spus că vrea să îi odihnească pe Pintilii, Teixeira şi pe Budescu, dar i-am spus că Budescu trebuie să joace la Plzen.  El este generalul meu şi nu are cum să rămână acasă. Primii doi pot să rămână, dar cu Budescu nu se poate”, a încheiat Becali.

 


ADVERTISEMENT