Fotbal intern

FOTO. Nu se poate abţine! Mesajul lui Meme Stoica pentru Dinamo

UPDATE. Mihai Stoica nu s-a putut abţine la finalul meciului pierdut de FC Dinamo Bucureşti în faţa celor de la Athletic Bilbao cu scoruld e 3-0. Oficialul celor de la Steaua a postat un mesaj pe...
04.08.2017 | 00:24
FOTO Nu se poate abtine Mesajul lui Meme Stoica pentru Dinamo

UPDATE. Mihai Stoica nu s-a putut abţine la finalul meciului pierdut de FC Dinamo Bucureşti în faţa celor de la Athletic Bilbao cu scoruld e 3-0. Oficialul celor de la Steaua a postat un mesaj pe Facebook, făcând aluzie că doar Steaua s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, în comparaţie cu Dinamo şi sloganul “câinilor” Doar Dinamo Bucureşti”.

MEME

Din România, Steaua este singura echipă care va juca în play-off-ul Ligii campionilor, în timp ce Viitorul Contanţa va juca în play-off-ul Europa League, după ce a fost eliminată din Ligă de Apoel Nicosia. Dinamo, Astra şi Universitatea Craiova au fost eliminate de Athletic Bilbao, Oleksandria şi AC Milan.

UPDATE / Steaua se impune la Plzen, scor4-1, după un meci perfect făcut de oamenii lui Nicolae Dică. Bălaşa, Teixeira, Tănase şi Alibec au marcat golurile care asigură calificarea Stelei cel puţin în grupele Ligii Europa. Va merge în faza play-off a Ligii Campionilor, unde poate produce surpriza.

UPDATE / UEFA a afişat echipele de start. Iată cum joacă şi formaţia cehă.

Capture

UPDATE / Nicolae Dică a ales formula de start pentru partida cu Viktoria Plzen. Enache joacă în linia de mijloc, alături de Man şi De Amorim. Teixeira este în centru. Pintilii i-a lăsat banderola lui Denis Alibec.

20525376_1821693044513380_6852536342308823403_n

UPDATE. Mihai Stoica a postat un mesaj pe un site de socializare, înainte de returul cu Plzen, alături de o poză cu el şi Nicolae Dică. Oficialul celor de la FCSB vede meciul ca pe un adevărat război.

“Pregătiţi de război! FCSB este Steaua”, a scris Meme.

Plzen - Steaua LIVE VIDEO Liga Campionilor. Vezi meciul online

UPDATE. Steaua a efectuat antrenamentul oficial înainte de meciul cu Plzen. Nicolae Dică a intrat şi el la joc. Vezi imaginile în galeria foto.Plzen-Steaua LIVE VIDEO Champions League. Vezi online meciul! (3) Plzen-Steaua LIVE VIDEO Champions League. Vezi online meciul! (4)  Plzen-Steaua LIVE VIDEO Champions League. Vezi online meciul! (9) Plzen-Steaua LIVE VIDEO Champions League. Vezi online meciul! (27)

Plzen – Steaua LIVE VIDEO Liga Campionilor. UPDATE. “Roş-albaştrii” au ajuns în cehia, iar suporterii români i-au aşteptat pentru autografe. Florin Niţă, Ionuţ Larie şi Teixeira au fostc ei mai solicitaţi de fani. Click pe galeria foto pentru mai multe imagini

UPDATE 1 august / Steliştii au plecat marţi dimineaţă spre Plzen, jucătorii antrenaţi de Nicolae Dică deplasându-se în Cehia la bordul unui charter. De la ora 18:30 este programată conferinţa de presă oficială. 30 de minute mai târziu, fotbaliştii stelişti vor efectua antrenamentul oficial pe Doosan Arena, sesiunea fiind deschisă reprezentanţilor presei timp de 15 minute.

Gigi Becali le-a promis jucătorilor o primă de 30.000 de euro în cazul în care vor reuşi să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor -VEZI DETALII AICI. Dacă Steaua va obţine calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, echipa patronată de latifundiarul din Pipera va avea asigurată cel puţin prezenţa în grupele Europa League.

UPDATE 31 iulie / Pavel Vrba, tehnicianul celor de la Viktoria Plzen, este mulţumit de rezultatul meciului in campionat, dar şi conştient că returul cu Steaua, de miercuri, va fi unul mult mai dificil şi mai important.

“A fost primul meci din campionat şi e bine că am câştigat. După pauză n-am mai avut precizie, poate şi pentru că echipa e deja cu gândul la meciul cu FCSB. Dar am făcut un joc de calitate şi rezultatul este unul încurajator.E mult mai important meciul din Liga Campionilor. Nu pot să forţez jucătorii. Meciul de miercuri este vital şi mă gândesc doar la el, pentru că suntem obligaţi să câştigăm”, a declarat Pavel Vrba.

De asemenea, antrenorul de 53 de ani al cehilor s-a referit şi la problemele de lot cu care se confruntă înaintea partidei cu steliştii.

“Vaclav Pilar şi David Limbersky nu vor juca. Pilar mai are nevoie de cel puţin două săptămâni pentru că a avut o leziune complicată, iar David nu e încă pregătit să intre”, a mai explicat Vrba.


Plzen – Steaua LIVE VIDEO. Viktoria Plzen, adversara Stelei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, s-a impus cu 4-0 pe Dukla Praga, într-un meci din cadrul primei etape a campionatului din Cehia. Hejda în minutul 11, Hrosovsky în minutul 16, Krmencik în minutul 33, Horava – 42 au punctat pentru gruparea din Plzen.  VEZI VIDEO AICI

CUM A JUCAT PLZEN LA BUCUREŞTI:
bucuresti

CUM A JUCAT PLZEN ÎN CAMPIONAT:

cehia

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real

20536018_10214339320185793_1754917424_o

Plzen – Steaua LIVE VIDEO. Returul Viktoria Plzen – Steaua are loc miercuri, 2 august, începând cu ora 21:15. Precedentul meci disputat între cele două echipe, pe Arena Naţională din Bucureşti, s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Plzen – Steaua LIVE VIDEO. Vicecampioana României merge în Cehia cu gândul la play-off-ul Ligii Campionilor. FCSB este în dezavantaj după cele două goluri primite pe Arena Naţională, însă echipa lui Nicolae Dică speră să treacă de Viktoria Plzen.

Plzen – Steaua LIVE VIDEO. Partida de miercuri va fi oficiată de un arbitru foarte bine bine cotat, care a fost la centru şi la două partide dintre Barcelona şi Real Madrid, ultimul dintre ele chiar în această primăvară, încheiat cu victoria catalanilor, scor 3-2.

Plzen – Steaua LIVE VIDEO

Plzen – Steaua LIVE VIDEO. Hernandez Hernandez va fi ajutat de Teodoro Sobrino Magan şi de Jose Enrique Naranjo Perez. Al patrulea oficial va fi Ricardo De Burgos Bengoetxea. Centralul a mai arbitrat Steaua o singurăd ată, cu AS Trencin, în 2015, în turul II al preliminariilor Ligii Campionilor, câştigat de “roş-albaştri” cu 2-0.

Plzen – Steaua LIVE VIDEO Liga Campionilor. Cine arbitrează campioana

Viitorul Constanţa va evolua la APOEL Nicosia în retur, pornind cu prima şansă, după ce s-a impus la Ovidiu cu scorul de 1-0. Rusul Aleksey Eskov va conduce brigada, urmând să fie asistat la cele două linii de Dmitrii Mosiakin şi Igor Demeshko. Al patrulea arbitru va fi Kirill Levnikov.