Fotbal international

PLZEN-STEAUA. FOTO. Nicolae Dică, aşteptat de fani pe aeroport

UPDATE. Delegaţia Stelei a revenit în România, după ce au reuşit să bată pe Viktoria Plzen cu scorul de 4-1. Nicolae Dică a reuşit astfel prima performanţă ca antrenor, iar fanii l-au...
03.08.2017 | 16:51
PLZENSTEAUA FOTO Nicolae Dica asteptat de fani pe aeroport
ADVERTISEMENT

UPDATE. Delegaţia Stelei a revenit în România, după ce au reuşit să bată pe Viktoria Plzen cu scorul de 4-1. Nicolae Dică a reuşit astfel prima performanţă ca antrenor, iar fanii l-au aşteptat pe aeroport pentru a se fotografia cu el.

Plzen-Steaua LIVE VIDEO Champions League (1) Plzen-Steaua LIVE VIDEO Champions League (2)

UPDATE, 2 august / Nicolae Dică a fost euforic după victoria cu 4-1 de la Plzen şi calificarea în faza play-off a Ligii Campionilor. A explicat că este meritul fotbaliştilor săi.

ADVERTISEMENT

“Jucătorii sunt cei care trebuiesc felicitaţi. Le-am spus că astăzi trebuie să se nască o nouă generaţie a Stelei şi iată că asta s-a întâmplat. Am jucat cu Enache pentru că ştiam că ei sunt lenţi. I-am spus lui Bălaşa să bată lovituri, el se pregăteşte după antrenamente. Ştiam că o victorie ne aduce alt moral, ne asigură un buget. Băieţii s-au dăruit. Ce s-a vorbit despre această echipă, am dovedit că nu este aşa. Cu orice adversar vom pica, această echipă va avea atitudine. Avem şansa noastră, putem să ajungem în Champions League. Băieţii merită liber la bere în această seară”, a declarat Dică.

UPDATE 2 august / Stadionul din Plzen este aproape plin, doar câteva locuri au rămas libere. Sunt şi 400 de suporteri români care o încurajează pe Steaua.

ADVERTISEMENT

UPDATE 2 august / Cu câteva ore înainte de meci, cehii au anunţat de Twitter că au mai rămas 800 de bilete disponibile.

Capture

UPDATE 1 august / Cei de la Viktoria Plzen anunţă pe site-ul oficial că au mai rămas doar 1.200 de bilete pentru partida cu FCSB, de miercuri, ora 21:15. 11.700 de locuri are arena celor de la Plzen.

ADVERTISEMENT

TVR este la un pas să achiziţioneze meciul retur din preliminariile Ligii Campionilor dintre Plzen-Steaua, deşi în luptă se află încă şi ProTV.

FC Steaua Bucureşti va juca contra cehilor de la Viktoria Plzen în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. UEFA a anunţat datele şi orele de start ale celor două meciuri. Astfel, turul este programat marţi, 25 iulie, de la ora 20:30 pe Arena Naţională! Returul va avea loc 8 zile mai târziu, miercuri, 2 august, de la ora 21:15. Prima întâlnire va fi transmisă de PRO TV – detalii aici, iar returul mai mult ca sigur de TVR 1.

ADVERTISEMENT

Plzen-Steaua LIVE VIDEO Champions League. “Joi finalizăm discuţiile”

Cristian Zgabercea, director TVR, susţine că pachetul pentru care negociază e mult mai consistent, dar că sumele momentan nu pot să fie dezvăluite:

Joi se vor finalizeaza negocierile, nu vă pot spune nimic legat de sume. Ceea ce pot să vă zic e că suntem în discuţii pentru un pachet mult mai larg, nu numai pentru Viktoria Plzen – Steaua”, a spus acesta pentru Prosport.

Steaua şi Plzen se bat pentru un loc în play-off-ul Champions League şi un cec de minimum 8 milioane de euro din partea UEFA. O calificare în ultima fază preliminară a Ligii Campionilor echivalează automat cu accederea în grupele Europa League, în caz de eliminare în play-off-ul Ligii.

ADVERTISEMENT