Carousel hot news

Îl sfidează pe Becali? Complotul din vestiar în scandalul banderola

Mihai Pintilii a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Viktoria Plzen, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Căpitanul celor de la FCSB a părut un pic...
Autor: Gabriel Esanu | 02.08.2017 | 00:09
Îl sfidează pe Becali? Complotul din vestiar în scandalul banderola

Mihai Pintilii a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Viktoria Plzen, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Căpitanul celor de la FCSB a părut un pic dezorientat în momentul în care a fost întrebat despre rezultatul pe care îl aşteaptă la partida de miercuri. Acesta a vorbit şi despre banderolă.

“Trebuie să marcăm ca să ne calificăm, deci vom face totul să atacăm. Nu contează cine e căpitan, toţi cei 11 care suntem pe teren vom da totul ca să ne calificăm. O să vă explic mâine, după meci, despre toate problemele cu banderola. Budescu e o pierdere, e jucătorul de care aveam mare nevoie. Îl aşteptăm cu mare drag să se recupereze. Nu trebuie să mai facem greşelile din tur şi meciul va fi mai uşor. Să facem 3-3, important e să nu pierdem. Avem o primă de 30.000 de euro de calificare. Sper să-i luăm.

Sunt al doilea căpitan al echipei. O să vă explic mâine după meci cel mai bine, acum nu are rost”, a declarat Mihai Pintilii.

FCSB şi Viktoria Plzen au terminat la egalitate în meciul tur de pe Arena Naţională, scor 2-2, şi are neapărat nevoie de o victorie sau de o remiză în care să marcheze de cel puţin trei goluri pentru a obţine calificarea în faza play-off a Ligii Campionilor. Viktoria Plzen – FCSB se joacă miercuri, de la ora 21:15.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!