News

PNL, favoritul caselor de pariuri pentru alegerile europarlamentare! Dezastru pentru partidele lui Tăriceanu și Băsescu

Autor: Alexandru Năstase | 16.05.2019 | 08:24
Partidul lui Ludovic Orban este favoritul caselor de pariuri. Sursă foto - Hepta

Partidul Național Liberal este, de departe, favoritul caselor de pariuri pentru alegerile europarlamentare! PNL-ul este cel mai bine cotat în ceea ce privește scrutinul din 26 mai. Formațiunea politică pe care o conduce Ludovic Orban a primit o cotă de 1,65 să câștige alegerile. Asta înseamnă că la fiecare leu pe care vrei să-l pariezi pe PNL, acesta îți aduce înapoi alți 65 de bani, ceea ce în limbajul pariorilor nu ar reprezenta chiar o „afacere”

PNL, favoritul caselor de pariuri pentru alegerile europarlamentare!

Pe locul 2 s-ar clasa actualul partid de guvernământ. Astfel, conform „bookmakerilor”, PSD-ul ar pierde pe 26 mai alegerile pentru europarlamentare și ar face un prim pas greșit. Partidul Social Democrat domină autoritar Parlamentul și reușește să aibă o majoritate sigură alături de ALDE după decembrie 2016, dar aceștia au mai risipit din credibilitate. Casele de pariuri oferă o cotă de 2.10 pentru succesul echipei lui Liviu Dragnea.

Ar fi, de altfel, pariul cel mai căutat de specialiști, în condițiile în care fiecare sumă pariată s-ar întoarce în buzunarele jucătorilor dublată. Pe locul 3 în viziunea statisticienilor din echipele caselor de pariuri este văzută alianța USR – PLUS. Partidele conduse de Dan Barna și Dacian Cioloș reprezintă surpriza acestor alegeri reușind să depășească ALDE, o grupare cu o experiență politică mult mai mare.

PNL, favoritul caselor de pariuri pentru alegerile europarlamentare! Cote
Cotele oferite de casele de pariuri. Sursă foto – captură

Dezastru pentru partidele lui Tăriceanu și Băsescu

Astfel, cine alege să meargă pe mâna acestei alianțe trebuie să știe că pentru fiecare leu pariat, „bookmakerii” oferă alți 7 înapoi, în cazul unei victorii. Ar fi o cotă senzațională pentru cei care se hotărăsc să mizeze pe USR – Plus. Marea învinsă pare să fie gruparea politică a lui Călin Popescu Tăriceanu. ALDE este abia pe locul 4 în cursa pentru alegerile europarlamentare și a primit o cotă de 25.00, ceea ce face aproape incredibil și imposibil un eventual câștig.

Mult mai rău stau însă partidele lui Victor Ponta și Traian Băsescu. Pro România se află în apropierea celor de la ALDE, în viziunea caselor de pariuri, partidul primind o cotă de 27.00. În schimb, pentru PMP, lucrurile se complică, aceștia având o cotă de 101 să câștige alegerile, la fel ca UDMR-ul.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!