Alegeri 2024

(P) PNL garantează: ”Fără taxe noi, fără impozit progresiv, protecție pentru Pilonul II de pensii”

Partidul Național Liberal vine cu vești bune pentru români. ”Fără taxe noi, fără impozit progresiv, protecție pentru Pilonul II de pensii.”
04.06.2024 | 17:05
P PNL garanteaza Fara taxe noi fara impozit progresiv protectie pentru Pilonul II de pensii
PNL garantează: ”Fără taxe noi, fără impozit progresiv, protecție pentru Pilonul II de pensii” Sursa foto: PNL
ADVERTISEMENT

Mai sunt doar câteva zile până la alergerile din data de 9 iunie, iar majoritatea partidelor politice se întrec în programe și promisiuni care mai de care mai revoluționare.

”Fără taxe noi, fără impozit progresiv, protecție pentru Pilonul II de pensii”

Partidul Național Liberal a anunțat, luni, că este ”singurul partid care s-a angajat categoric în favoarea antreprenorilor români, dar și în favoarea Pilonului II de pensii”.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții partidului au transmis că a fost depus în Parlament un proiect de lege pentru protejarea cotei unice timp de 10 ani, ”dând astfel un semnal puternic pentru susținerea mediului de afaceri, pentru creșterea economică și crearea de locuri de muncă”.

De asemenea, reprezentanții PNL au făcut apel la alegători ca pe data de 9 iunie, atunci când merg la urne să fie prutenți și să voteze în favoartea partidului lor.

ADVERTISEMENT

”PNL este singurul partid adevărat de dreapta și singurul partid care poate învinge PSD la alegerile locale. Orice vot pentru alte partide care se consideră de dreapta, cum ar fi USR, e un vot irosit și ajută de fapt PSD, în mod indirect”, au transmis reprezentanții PNL printr-un comunicat de presă.

În plus, PNL a subliniat că prin voturile din Parlament, prin măsurile de la guvernare și prin inițiativele legislative ”a demonstrat concret că e alături de mediul privat, de antreprenori și de angajații din companiile private”.

ADVERTISEMENT

”De aceea, PNL a respins impozitarea progresivă a pensiilor din pilonul II, a susținut menținerea plafonului de 500.000 de euro pentru un regim fiscal prietenos al microîntreprinderilor, s-a opus creșterii TVA și a votat măsuri pentru sprijinirea fermierilor”, au transmis reprezentanții PNL.

Mai mult, liberalii au ținut să precizeze faptul că ”PNL a arătat clar că este un partid de dreapta, deci votul pentru PNL este singurul vot util pentru victoria dreptei în alegerile din data de 9 iunie 2024”.

ADVERTISEMENT

Material susținut de PNL CMF: 21240015