News

PNŢCD, acuzat că a cerut interzicearea Facebook în România. Cum răspunde Aurelian Pavelescu

27.05.2019 | 13:34
PNTCD acuzat ca a cerut interzicearea Facebook in Romania Cum raspunde Aurelian Pavelescu

Partidul PNŢCD este acuzat că a cerut interzicearea Facebook în România! Liderul partidului, Aurelian Pavelescu, a avut prima reacție după ce mai multe publicații au preluat știrea halucinantă! Pavelescu a spus că este vorba despre un fake news, o știre falsă care a fost preluată de mai multe publicații. Cu toate acestea, se pare că pagina respectivă apare promovată în legătura de Facebook de pe site-ul partidului.

PNŢCD cere interzicearea Facebook în România? Ce zice liderul partidului

„FAKE NEWS! Este voba despre o pagina falsă, nu am cerut niciodată aşa ceva! Ce jurnalişti sunt aceştia, care nu verifică sursele? PNŢCD a devenit ţinta atacurilor mizerabile, fără scrupule! Mă întreb dacă această dezminţire va fi preluată de cineva, probabil nu”, a scris Pavelescu pe Facebook.

Cu toate astea, pe site-ul partidului, http://www.pntcd.ro/, butonul de Facebook duce către pagina pe care Pavelescu acuză că ar fi falsă. De asemenea, pe pagina de Facebook a lui Aurelian Pavelescu, la loc de muncă apare link spre aceeaşi pagină despre care Pavelescu acuză că ar fi falsă.

PNŢCD cere interzicearea Facebook în România
PNŢCD cere interzicearea Facebook în România! Aurelian Pavelescu spune ca stirea e fake news

Postarea pe pagina de Facebook spunea că Facebook a blocat postările politice preluate de membrii PNȚCD

„Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reţeaua de socializare Facebook. Aşa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot aşa mai mulţi ţărănişti au fost blocaţi pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu”, scrie pe pagina de Facebook a formaţiunii.

PNŢCD acuză Facebook că „tolerează limbajul vulgar şi îndemnurile la violenţă ale reprezentanţilor altor partide”. Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii. Facebook câştigă mulţi bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenţie pieţei din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”, au acuzat ţărăniştii.

Tags: