Pariuri sportive

Poate Anglia să câștige EURO 2024? Poți da marea lovitură cu cota zilei

Anglia a jucat modest la EURO 2024, însă a ajuns în sferturile de finală. Pariorii au acum șansa să dea lovitura cu ajutorul cotelor oferite de Mozzart Bet.
03.07.2024 | 21:08
Poate Anglia sa castige EURO 2024 Poti da marea lovitura cu cota zilei
Anglia a jucat modest la EURO 2024, însă a ajuns în sferturile de finală. Pariorii au acum șansa să dea lovitura cu ajutorul cotelor oferite de Mozzart Bet. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Trupa lui Gareth Southgate și-a câștigat grupa fără să impresioneze, iar în faza optimilor de finală a suferit teribil în fața Slovaciei. Chiar și așa, pariorii sunt pregătiți să speculeze cotele pe care le oferă MOZZART BET.

Cota zilei la EURO 2024 vine din partea naționalei Angliei

Echipa națională a Angliei pornea la începutul EURO 2024 ca una dintre marile favorite la câștigarea trofeului, însă jocul absolut modest în cea mai mare a timpului a schimbat perspectiva jucătorilor la pariuri. Cu toate acestea cota zilei pentru britanici este atrăgătoare.

ADVERTISEMENT

Cu un lot plin de jucători valoroși, englezii au obținut în faza grupelor o victorie mică în fața Serbiei, scor 1-0, pentru ca apoi să se mulțumească doar cu remize în partidele cu Danemarca, scor 1-1, și cu Slovenia, scor 0-0.

Optimile de finală au fost cu adevărat dramatice. Conduși încă din prima repriză, elevii lui Southgate au jucat extrem de prost, dar au fost salvați la ultima fază de geniul lui Jude Bellingham care a trimis jocul în prelungiri. Acolo a lovit căpitanul Harry Kane și așa s-a ajuns în sferturi.

ADVERTISEMENT

În ciuda prestației mediocre, Anglia a prins un culoar favorabil și se află pe partea în care nu sunt și celelalte mari favorite de la EURO 2024. Urmează un sfert cu Elveția și apoi o semifinală cu Olanda sau Turcia, în timp ce în jumătatea cealaltă de tablou sunt echipe precum Spania, Germania, Portugalia sau Franța.

În aceste condiții, speranțele englezilor sunt destul de mari. Pentru cota zilei de la MOZZART BET avem pentru pronosticul ”Anglia câștigă EURO 2024” o cotă de 5,00, care poate aduce un profit mare pentru cine crede în această variantă.

ADVERTISEMENT

Cotă nebună pentru ca Anglia să marcheze cele mai multe goluri la EURO 2024

MOZZART BET vine și cu alte variante atractive de pariuri pe naționala Angliei. Astfel, cine crede că trupa lui Southgate poate juca finala primește o cotă de 4,50, iar pentru semifinale cota este de 4,00.

Însă, cea mai mare cotă este 20,00 și MOZZART BET o acordă celor care vor miza pe faptul că Anglia va fi echipa cu cele mai multe goluri înscrise la EURO 2024. Este un pariu riscant, dar și dacă iese profitul va fi pe măsură.

ADVERTISEMENT

Și spunem asta, deoarece britanicii au la acest moment doar 4 goluri înscrise în tot atâtea meciuri jucate la turneul final, în timp ce Germania a punctat deja de 10 ori, iar Spania, care a arătat o forță ofensivă remarcabilă, de 9 ori.

  • 5,00 este cota oferită de MOZZART BET pentru ca Anglia să câștige Campionatul European

ADVERTISEMENT
Tags: