Sport

Poate Belgia să meargă până la final la Euro 2020? Pariază pe faza în care va fi eliminată echipa lui Roberto Martinez

Belgia a reușit să învingă Portugalia în optimile de finală și este considerată una dintre favoritele competiției dintre echipele rămase. Poate echipa lui Roberto Martinez să meargă până la final?
29.06.2021 | 21:45
Poate Belgia sa mearga pana la final la Euro 2020 Pariaza pe faza in care va fi eliminata echipa lui Roberto Martinez
ADVERTISEMENT

Unul dintre șocurile sferturilor de finală de la Euro 2020 le pune față în față pe Italia și Belgia, două dintre favoritele competiției. Echipa lui Roberto Martinez a mers ceas și a obținut patru victorii din patru meciuri până acum.

Poate Belgia să meargă până la final la Euro 2020?!

De cealaltă parte, Italia a spulberat tot în faza grupelor, însă a avut probleme împotriva Austriei în optimile de finală. În cele din urmă, echipa lui Roberto Mancini s-a impus cu 2-1 după prelungiri și a prins sferturile.

ADVERTISEMENT

Învingătoarea din acest sfert de finală va întâlni Spania sau surpriza Elveția în penultimul act. Iar echipa lui Roberto Martinez va avea un parcurs dificil în drumul spre finala de pe Wembley.

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Belgia să fie eliminată în semifinale este 4,30. 

Eden Hazard, out din echipa Belgiei! Emoții pentru de Bruyne

Roberto Martinez l-a pierdut pe Eden Hazard până la finalul turneului. Starul celor de la Real Madrid a ieșit accidentat în confruntarea cu Portugalia, câștigată cu 1-0. Belgienii trebuie să se descurce fără unul dintre staruri.

ADVERTISEMENT

Emoții sunt și în cazul lui Kevin De Bruyne, unul dintre cei mai buni mijlocași din lume. Și el a fost înlocuit în timpul meciului din cauza unor probleme medicale. Fără cei doi, misiunea belgienilor devine mult mai dificilă.

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Belgia să piardă finala de pe Wembley este 8,00.

Italia, favorită în sferturi în fața Belgiei!

Însă până la meciurile din semifinale și finala de pe Wembley, Belgia are de trecut un adevărat munte. Italia este una dintre cele mai puternice echipe din acest turneu și parcursul de până acum o face favorită în fața echipei lui Martinez.

ADVERTISEMENT

Italia este favorită la casele de pariuri în această confruntare, care se va desfășura vineri, de la ora 22:00 la Munchen.

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Italia să meargă mai departe în semifinale este 1,72. 

În acest moment, Belgia are cota 8,00 să câștige Euro 2020 și o cotă de 3,60 să ajungă cel puțin până în finală. Rămâne de văzut dacă generația strălucitoare a belgienilor va reuși să își valorifice potențialul.

ADVERTISEMENT

  • (P) 1,08 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru pronosticul „Belgia să nu câștige Euro 2020”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: