Pariuri sportive

Poate Germania să câștige EURO 2024? Cota zilei te ajută să dai lovitura

Germania este principala favorită pentru a câștiga Campionatul European din 2024. Pariorii au acum șansa să dea lovitura cu ajutorul cotelor oferite de Mozzart Bet.
26.06.2024 | 22:43
Poate Germania sa castige EURO 2024 Cota zilei te ajuta sa dai lovitura
Poate Germania să câștige EURO 2024? Profită de cota zilei la pariuri și poți avea câștiguri care să-ți umple buzunarul. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Germania, țara gazda a acestei ediții de EURO 2024, a început „en-fanfare” turneul final. Nemții nu au pierdut niciun meci și sunt cotați cu prima șansă să câștige Campionatul European, iar pariorii sunt pregătiți să speculeze imediat cotele pe care le oferă MOZZART BET.

Poate Germania să câștige EURO 2024?

Echipa lui Julian Nagelsmann este una dintre puținele formații care și-au respectat blazonul de favorită la această ediție de EURO. În primul meci, nemții au „spulberat-o” pe Scoția cu scorul de 5-1, partidă după care Germania și-a depus candidatura pentru câștigarea EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Apoi, în al doilea meci, Musiala și colegii au reușit să se impună și în fața Ungariei, cu scorul de 2-0, iar în ultima partidă din grupe, nemții au remizat cu Elveția, scor 1-1, și au reușit să rămână neînvinși la această ediție de EURO.

Pentru cota zilei de la MOZZART BET avem pentru pronosticul „Germania câștigă EURO 2024” o cotă de 5,00, care îți poate umple buzunarele și te ajută să faci un profit imens.

ADVERTISEMENT

Germania vrea să repete isprava din 2014

Echipa lui Nagelsmann caută a doua victorie la un turneu final din ultimii 20 de ani. Fix în urmă cu 10 ani, „mașinăria” germană avea să câștige Campionatul Mondial din Brazilia, după o finală în fața Argentinei, finală câștigată în prelungiri.

Pe lângă trofeul de campioana mondială, ce a mai rămas în istoria fotbalului a fost modul în care Germania s-a calificat în finală, reușind să o elimine pe Brazilia în semifinală cu neverosimil 7-1, chiar la brazilieni acasă.

ADVERTISEMENT

La MOZZART BET, șansa Germaniei de-a ajunge în finala EURO 2024 este cotată cu 3,20. Pentru a juca cel puțin semifinale, nemții au o cotă de 2,00, iar pentru un sfert de finală, Germania are o cotă de 1,30.

Pariorul nostru are mai multe posibilități prin care poate să facă un profit uriaș la pariuri și care să-i umple buzunarele, grației cotelor pe care cei de la MOZZART BET le oferă.

ADVERTISEMENT

Germania caută să câștige trofeul chiar la ea acasă

Germania caută să câștige trofeul european chiar la ea acasă și să rupă blestemul ultimelor două finale. Atât la EURO 2016, cât și la EURO 2020, echipa gazdă a reușit să ajungă până în finala competiției, dar avea să piardă în ultimul act după timpul regulamentar.

În 2016, Franța a fost învinsă de Portugalia după un gol venit în a doua repriză de prelungiri, iar în 2021, Anglia a fost învinsă de Italia la penalty-uri. Rămâne de văzut dacă va reuși Germania să rupă blestemul la această ediție de Campionat European.

  • 5,00 este cota oferită de MOZZART BET pentru ca Germania să câștige Campionatul European

ADVERTISEMENT