Sport

Podravka Vegeta – CSM Bucureşti 31-36. “Tigroaicele” obțin prima victorie în Liga Campionilor

FANATIK.RO vă prezintă amănunte despre partida Podravka Vegeta - CSM Bucureşti, care are loc sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 19:00, în etapa a 3-a a grupei A a Ligii Campionilor la handbal feminin
Podravka Vegeta  CSM Bucuresti 3136 Tigroaicele obtin prima victorie in Liga Campionilor
ADVERTISEMENT
25-09-2021
17:40

CSM București a întors meciul cu Podravka în repriza a doua

Echipa lui Adi Vasile a reușit să câștige la cinci goluri în deplasarea de la Podravka, scor 31-36, în cel de-al treilea meci din faza grupelor Ligii Campionilro.

Handbalistele noastre se aflau pe penultimul loc din grupă cu zero puncte înaintea acestei partide, după înfrângerile 21-22 cu Esbjerg şi 27-30 cu Rostov. E important de menționat că primele trei echipe din grupă se califică în faza următoare a competiției.

Cristina Neagu a fost din nou la înălțime și a fost cea mai bună marcatoare a „tigroaicelor” cu 14 reușite în meciul cu Podravka și pare într-o creștere evidentă de formă.

 

25-09-2021
16:01

Podravka -CSM București se joacă acum, în Liga Campionilor

LIVE Min. 55: 29-33. CSM București este foarte aproape să obțină prima victorie în această ediție a Ligii Campionilor.

LIVE Min. 42: 23-23. Se menține echilibrul, se anunță un final dramatic.

LIVE Min. 30: 15-16 Cristina Neagu înscrie de la 7 metri, la ultima fază a primei reprize și ”tigroaicele” inră în avantaj minim la cabine

LIVE Min. 25: 14-13 Cele două echipe merg umăr la umăr

LIVE Min. 20: 11-10 cu 10 minute rămase din prima repriză

LIVE Min. 15: 9-8 CSM București este în meci

LIVE Min. 10: 5-4 Cristina Neagu a spart gheața pentru CSM. ”Tigroaicele” au echilibrat disputa. Grubisic a parat două aruncări de la 7 metri  

LIVE  Min. 5: Gazdele conduc cu 4-0. CSM a ratat o aruncare de la 7 metri

LIVE  Min. 1: A început meciul

Meciul Podravka Vegeta – CSM Bucureşti are loc sâmbătă, 25 septembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 3-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. După primele două runde croatele au 2 puncte (au învins pe Buducnost şi au pierdut cu Ferencvaros) iar CSM are cel mai slab start din istoria particpărilor în Liga Campionilor, două înfrângeri.

Unde se joacă meciul Podravka Vegeta – CSM Bucureşti

Confruntarea Podravka Vegeta – CSM Bucureşti se joacă sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor Fran Galovic din localitatea croată Koprivnica, unde este şi sediul clubului. O sală de 2000 de locuri, care în vremuri normale era plină ochi şi în care fanii creau o atmosferă incendiară, dată fiind şi acustica ridicată.

ADVERTISEMENT

Însă acum nu sunt acele vremuri normale, ci unele în care viaţa este condiţionată de măsurile luate de autorităţile din toate ţările împotriva pandemiei de coronavirus. Prin urmare doar un sfert din capacitatea arenei va putea fi umplut doar de cei care fac dovada testării negative.

Cine transmite la TV partida Podravka Vegeta – CSM Bucureşti

Partida Podravka Vegeta – CSM Bucureşti se joacă sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 19:00, în etapa a 3-a a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport şi Look Sport. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Koprivnica fetele antrenorului Adi Vasile trebuie neapărat să înceapă drumul victoriilor în această grupă de Liga Campionilor, din care doar primele două clasate merg direct în sferturi iar ocupantele locurilor 3-6 vor evolua în optimi în dublă manşă. Ultimele două locuri din cele două grupe înseamnă eliminarea din competiţie.

Ce jucătoare lipsesc din întâlnirea Podravka Vegeta – CSM Bucureşti

Antrenorul Adi Vasile nu poate conta în acest meci pe nici una dintre extremele stânga de meserie, pentru că atât olandeza Smeets cât şi franţuzoiaca Dembele sunt indisponibile. Asta chiar reprezintă o problemă, vizibilă şi în cele două meciuri de până acum, Adi Vasile negăsind nici o soluţie viabilă.

ADVERTISEMENT

În cele două partide pierdute la Esbjerg şi acasă cu Rostov pe Don s-a văzut o eficacitate foarte scăzută a echipei, care a marcat în total doar 48 de goluri, doar Esbjerg având mai puţine reuşite, 45, dar ele au învins CSM-ul pe teren propriu după un meci în care în ultimele minute bucureştencele şi-au făcut harakiri.

Adi Vasile riscă să fie înlocuit dacă pierde şi de această dată

Situaţia de la CSM Bucureşti nu e una de natură să ofere optimism pentru această ediţie a grupelor Ligii Campionilor. Au fost aduse în vară jucătoare valoroase, două dintre ele chiar de la câştigătoarea Ligii Campionilor, dar rezultatele sunt departe de aşteptări.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv unul dintre cei care trebuie să răspundă de evoluţia departe de aşteptări a echipei, antrenorul Adi Vasile, este sub o presiune evidentă, un nou eşec în acest meci putând însemna sfârşitul mandatului său pe banca tigroaicelor. Numai victoria îl poate menţine.

Cote la pariuri pentru jocul Podravka Vegeta – CSM Bucureşti

Cu toate că a început foarte prost sezonul de Liga Campionilor şi nu are nici o victorie casele de pariuri acordă prima şansă la victorie în acest meci fetelor de la CSM Bucureşti, care au cota de 1,50 pentru a se impune la Koprivnica. Dacă gazdele vor fi ele învingătoare cota va fi de 3,40.

Va fi un meci special pentru CSM Bucureşti şi prin prisma faptului că le vor avea adversare pe portarul naţionalei României, Iulia Dumanska şi pe fosta jucătoare a tigroaicelor, interul Bianca Bazaliu, ambele transferate în vara acestui an la gruparea croată.

 

 

ADVERTISEMENT