Alegeri 2024

Podul principal din Parcul Tineretului, redat publicului. Nicușor Dan: ”Nu a fost niciodată reparat de la construirea sa”

Primarul general al Capitalei a anunțat că lucrările la podul principal din Parcul Tineretului sunt aproape de final. Podul va fi accesibil publicului în această lună
01.05.2024 | 19:28
Podul principal din Parcul Tineretului redat publicului Nicusor Dan Nu a fost niciodata reparat de la construirea sa
Nicușor Dan anunță finalizarea mai multor lucrări din Parcul Tineretului Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Potrivit edilului, podul nu a mai fost reparat din 1974, atunci când a fost construit și era într-o stare avansată de degradare. Nicușor Dan a mai precizat că sunt aproape gata și lucrările la aleile din parc.

Podul principal din Parcul Tineretului, redat publicului

Nicușor Dan a anunțat că podul principal din Parcul Tineretului care leagă Sala Polivalentă de întregul parc va fi deschis circulației în luna mai.

ADVERTISEMENT

„Suntem aproape gata cu lucrările la podul principal din Parcul Tineretului, care leagă Sala Polivalentă de întregul parc. Acesta nu a fost niciodată reparat de la construirea sa din anul 1974, fiind într-o stare avansată de degradare.

După lucrările făcute, aleile de sub pod au devenit accesibile şi pentru familiile cu copii mici în cărucioare. Podul va fi redat publicului în luna mai”, a precizat Nicuşor Dan, miercuri, într-o postare pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

O altă lucrare care este gata de finalizare în Parcul Tineretului o constituie reabilitarea aleilor. Iar scările care leagă aleile din jurul lacului au fost și ele reabilitate.

„Suntem pe final cu lucrările la aleile din Parcul Tineretului, urmând să terminăm cu totul în luna mai. Am reabilitat, de asemenea, și scările care leagă cele două alei care înconjoară lacul pentru că erau extrem de degradate și reprezentau un risc pentru vizitatori”, a mai informat primarul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan candidează pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, în calitate de independent, susținut de Alianța Dreapta Unită (ADU) formată din Uniunea Salvați România (USR), Partidul Mișcarea Populară (PMP)  și Forța Dreptei.

Contracandidații lui Nicușor Dan la alegerile locale din 9 iunie sunt Gabriela Firea din partea Partidului Social Democrat (PSD), Sebastian Burduja – Partidul Național Liberal (PNL), Cristian Popescu Piedone – Partidul Umanist Social Liberal (PUSL), Mihai Enache (AUR), Dorel – Constantin Onaca (PRM) și Diana Iovanovici-Șoșoacă (S.O.S România), a cărei candidatură a fost validată după ce inițial fusese respinsă.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce...
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil