Fotbal international

Pogba a fost aproape de a semna cu PSG, dar transferul său a picat pentru că Neymar nu a mai ajuns la Barcelona. Toate culisele mutării

Autori: Andrei Șchiopu, Silviu Ghering | 12.09.2019 | 14:36
Pogba a fost aproape de a semna cu PSG, dar transferul său a picat pentru că Neymar nu a mai ajuns la Barcelona. Toate culisele mutării
Paul Pogba a fost aproape de a semna cu PSG. Sursă foto: dailyexpress.co.uk

Paul Pogba a fost foarte aproape de a semna cu PSG în vară, dar transferul său nu s-a mai realizat pentru că Neymar nu a mai plecat la Barcelona. Clubul de pe „Parc des Princes” i-a oferit lui Manchester United 150.000.000 de euro pentru transferul mijlocașului, iar șefii clubului englez au acceptat suma.

Pogba a fost foarte aproape de a ajunge la PSG

Pe lângă suma colosală de transfer oferită lui Manchester United, șefii lui PSG i-ar fi propus lui Pogba un salariu de 440.000 de euro pe săptămână și alte 25.000.000 de euro agentului său, Mino Raiola. Mutarea era aproape făcută, însă Neymar nu a mai plecat la Barcelona, iar Ousmane Dembele a refuzat să semneze cu PSG, astfel încât transferul nu s-a mai realizat.

Șefii campioanei Franței îl lăsau pe Neymar să plece la Barcelona în schimbul lui Ivan Rakitic, Ousmane Dembele și Jean-Clair Todibo, plus o sumă de bani, și l-ar fi luat și pe Pogba la echipă, dar refuzul lui Dembele le-a dat peste cap planurile parizienilor.

  • 26 de ani a împlinit Paul Pogba pe 15 martie
Paul Pogba într-un duel cu un adversar din Premier League de la Wolverhampton. Sursă foto: hepta.ro
Paul Pogba într-un duel cu un adversar din Premier League de la Wolverhampton. Sursă foto: hepta.ro

Paul Pogba a fost aproape și de Real Madrid

Mijlocașul lui Manchester United a fost aproape de a ajunge și la Real Madrid, însă transferul nu s-a mai realizat din cauza… firmei de echipament sportiv, Adidas! Un apropiat al clubului a vorbit în presa din Anglia despre implicarea firmei în transferul pe care Pogba l-ar fi putut realiza la Real Madrid.

„Au acționat ca mediatori între jucător, agentul lui și club. Adidas a fost factorul crucial pentru convingerea tuturor părților și pentru amânarea unui transfer pentru încă un an”, a declarat acesta.

  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Paul Pogba, conform transfermarkt.com
  • 75.000.000 de lire sterline primește Manchester United din partea Adidas pe sezon
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!