Fotbal international

„Pogba OUT”. Mesaj uriaş postat lângă baza lui Manchester United pe un panou publicitar

28.08.2019 | 15:17
Pogba OUT Mesaj urias postat langa baza lui Manchester United pe un panou publicitar

Fanii lui Manchester United s-au săturat de Paul Pogba! Așa că i-au transmis un mesaj foarte clar pe un panou publicitar din apropierea bazei de antrenament. Mijlocașul francez a început un război personal cu suporterii „diavolilor roșii”, după ce a fost victima insultelor rasiste venite ca urmare a ratării unui penalty în etapa a II-a din Premier League. Pogba nu a dat gol de la 11 metri în deplasarea cu Wolverhampton, încheiată 1-1 de băieții lui Ole Gunnar Solskjaer.

Mesajul postat de fanii lui Manchester United: „Pogba OUT”

Ruptura dintre suporterii lui Manchester United și Paul Pogba este din ce în ce mai evidentă. Dacă după înfrângerea suferită în ultima etapă cu Crystal Palace, 1-2 pe teren propriu, mijlocașul în vârstă de 26 de ani posta pe contul de Twitter un mesaj în care se arăta indignat de atitudinea fanilor la adresa lui, francezul a primit încă o dovadă a faptului că nu mai este dorit de suporteri pe „Old Trafford”. Pe un mare panou publicitar din apropierea bazei de antrenament câțiva fani au scris cu un graffiti de culoare roșie „Pogba OUT”. 

Paul Pogba a fost transferat de United de la Juventus Torino în august 2016, revenind astfel la formația din Manchester după ce în 2012 a fost lăsat să plece pe gratis la campioana Italiei. Suporterii nu sunt mulțumiți de cum a evoluat Pogba de când a fost „răscumpărat” în urmă cu 3 ani.

  • 105.000.000 de euro a dat Manchester United lui Juventus pentru răscumpărarea lui Paul Pogba
  • 26 de ani a împlinit Paul Pogba pe 15 martie
„Pogba OUT”, scris pe un panou publicitar. Sursă foto: dailymail.co.uk
„Pogba OUT” scrie pe un panou publicitar. Sursă foto: dailymail.co.uk

Pogba nu este singura țintă a suporterilor „diavolilor roșii”

În ultima etapă din Premier League, Manchester United a pierdut pe teren propriu cu Crystal Palace. Formația lui Ole Gunnar Solskjaer a fost învinsă cu 2-1, deși în minutul 70, când era condusă cu 1-0, a primit un penalty . După scandalul din urmă cu o săptămână – francezul a fost insultat pe twitter de fani pentru că ratase un penalty cu Wolverhampton (scor final 1-1) -, Paul Pogba s-a ferit să își mai asume responsabilitatea transformării de la punctul cu var și l-a lăsat pe Marcus Rashford să execute lovitura de pedeapsă. Din nefericire pentru acesta, mingea a lovit bara porții apărate de Guaita, iar fanii s-au năpustit asupra lui.

La fel ca și în cazul lui Pogba, Marcus Rashford a fost victima derapajelor rasiste ale fanilor lui Manchester United. Conducerea „diavolilor roșii” a anunțat că toți suporterii implicați în jignirile rasiste aduse fotbaliștilor de culoare ai lui United vor fi identificați și sancționați.

  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Paul Pogba, conform transfermarkt.com
Tags: