Pogba regretă revenirea pe “Old Trafford”! Ce l-a supărat pe francez

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
15/02/2018, 19:42
Pogba regretă revenirea pe “Old Trafford”! Ce l-a supărat pe francez

Paul Pogba a fost transferat de Manchester United de la Juventus în schimbul a 105 milioane de euro. Internaţional francez este unul dintre jucătorii cheie în angrenajul lui Jose Mourinho, dar este nemulţumit de poziţia în care este folosit.

Conform presei din Franţa, Paul Pogba vrea să joace în un rol mai ofensiv, în banda stângă a mijlocului echipei. În schimb, Jose Mourinho îl foloseşte pe postul de mijlocaş central, iar uneori îl plasează în faţa defensivei.

Paul Pogba, relaţie delicată cu Jose Mourinho

Mijlocaşul de 24 de ani a ajuns să regrete reîntoarcerea pe “Old Trafford”. În plus internaţionalul francez are o relaţie destul de delicată cu Jose Mourinho, după ce fotbalistul a fost lăsat pe banca de rezerve la meciul cu Huddersfield.

Paul Pogba a jucat 23 de meciuri, în toate competiţiile, în acest sezon pentru Manchester United. Fotbalistul de 24 de ani a marcat trei goluri şi a oferit zece pase decisive pentru formaţia de pe “Old Trafford”.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.