Pogba regretă revenirea pe "Old Trafford"! Ce l-a supărat pe francez

paul pogba, 2016, manchester united, juventus

Paul Pogba a revenit în 2016 la Manchester United. Internaţionalul francez a ajuns să regrete decizia luată, mai ales că are o relaţie tensionată cu Jose Mourinho.

Paul Pogba a fost transferat de Manchester United de la Juventus în schimbul a 105 milioane de euro. Internaţional francez este unul dintre jucătorii cheie în angrenajul lui Jose Mourinho, dar este nemulţumit de poziţia în care este folosit.

Conform presei din Franţa, Paul Pogba vrea să joace în un rol mai ofensiv, în banda stângă a mijlocului echipei. În schimb, Jose Mourinho îl foloseşte pe postul de mijlocaş central, iar uneori îl plasează în faţa defensivei.

Paul Pogba, relaţie delicată cu Jose Mourinho

Mijlocaşul de 24 de ani a ajuns să regrete reîntoarcerea pe "Old Trafford". În plus internaţionalul francez are o relaţie destul de delicată cu Jose Mourinho, după ce fotbalistul a fost lăsat pe banca de rezerve la meciul cu Huddersfield.

Paul Pogba a jucat 23 de meciuri, în toate competiţiile, în acest sezon pentru Manchester United. Fotbalistul de 24 de ani a marcat trei goluri şi a oferit zece pase decisive pentru formaţia de pe "Old Trafford".