Pariuri sportive

Poker Beats Cancer – eveniment special la Bucureşti pentru pasionaţii de poker

Turneele de poker sunt mereu evenimente de interes in lumea jocurilor de noroc, insa atunci cand divertismentul se imbina cu activitatea caritabila, cu atat mai important este un astfel de moment nu...
08.11.2016 | 11:42
Poker Beats Cancer  eveniment special la Bucuresti pentru pasionatii de poker
ADVERTISEMENT

Turneele de poker sunt mereu evenimente de interes in lumea jocurilor de noroc, insa atunci cand divertismentul se imbina cu activitatea caritabila, cu atat mai important este un astfel de moment nu doar pentru cei din industria de specialitate, ci pentru toti cei pasionati de poker. Pe 30 noiembrie 2016, la Bucuresti, Grand Ballroom din incinta hotelului JW Marriott va fi locatia unde se va desfasura Poker Beats Cancer.

Organizat de PokerFest in beneficiul Asociatiei Little People, evenimentul are un scop caritabil: toate taxele platite de jucatori (inclusiv taxele de turneu si de dealer) vor fi directionate pentru copii bolnavi de cancer. Dan Chisu, Mihai Bobonete, Razvan Fodor, Liviu Varciu, DOC, Sorin Bontea, Codin Maticiuc, Guess Who, Shift, DJ Grigo, Nosfe si Alexandru Piturca sunt doar cateva dintre persoanele publice care se vor asocia cu Poker Beats Cancer, confirmand participarea.

ADVERTISEMENT

Orice persoana care se inscrie va dona minimum 100 de euro prin taxa de participare, insa evident se pot cumpara mai multe stack-uri, rezultand astfel donatii mai insemnate. Sponsorii evenimentului au avut grija sa ofere un fond special de premiere pentru participanti, suma care a ajuns deja la 18.500 de euro. Unul dintre sponsori este chiar Ponturi-Bune.ro, portal web dedicat pasionatilor de jocuri de noroc, inclusiv de poker online.

Jucatori de poker, oameni de afaceri, artisti si alte persoane publice – toti acestia vor activa la Poker Beats Cancer cu un scop nobil: acela de a strange cat mai multi bani pentru cazurile sprijinite de Asociatia Little People. Fiecare participare conteaza, deci organizatorii spera la cat mai multi fani ai pokerului stransi sub aceasta umbrela caritabila. Demn de mentionat este faptul ca jucatorul profesionist de poker Ionel Anton a anuntat ca va contribui si el cu 1000 de euro la fondul de premiere.

ADVERTISEMENT

In lupta cu o astfel de boala teribila, lumea pokerului trebuie sa-si arate solidaritatea si sa faca totul posibil pentru a promova distractia responsabila, oferind societatii un ajutor cat mai consistent. “Actiunea nu este meritul nostru, al PokerFest, ci al participantilor ce se vor inscrie in turneu”, a declarat Sorin Constantinescu, CEO PokerFest. “Noi doar le oferim ocazia sa isi foloseasca generozitatea intr-un scop umanitar de maxima prioritate. Ma bucur ca initiativa si-a gasit ecou instantaneu in randul celor invitati. Sper sa se joace full-cap”.

Inscrierea se poate solicita foarte simplu, trimitand un email catre laura @  pokerfest.ro, cu nume si numar de telefon. Ulterior, organizatorii vor reveni cu toate detaliile necesare inscrierii. Evenimentul este programat pe 30 noiembrie, intre orele 14:00 si 18:00. In aceeasi locatie (JW Marriott) se va desfasura in perioada 1 – 4 decembrie si un alt eveniment de profil:  Unibet Open Bucuresti, turneul de poker cu premii garantate de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT