Fotbal intern

Polemica anului. Dică, sclav? Reacţia furibundă a lui Becali

Relaţia dintre Gigi Becali şi antrenorul Nicolae Dică a stârnit numeroase polemici în fotbalul românesc. Antrenorul a fost numit "sclavul" patronului, însă Becali a clarificat lucrurile pentru FANATIK.RO.
27.11.2017 | 16:14
Polemica anului. Dică, sclav? Reacţia furibundă a lui Becali
ADVERTISEMENT

Patronul Stelei, Gigi Becali, a reacţionat pe marginea subiectului: “Dică, sclav la FCSB?” pentru FANATIK.RO, cu o declaraţie furibundă la adresa contestatarilor lui Nicolae Dică. Becali spune că antrenorul a reuşit performanţe extraordinare până acum.

“Cu ce să fie Dică sclav la Steaua? O să vadă aceşti contestatari ai lui Dică peste vreo doi ani când el va câştiga 1,5-2 milioane de euro pe an de la alte echipe. Aceste atacuri sunt din cauza invidiei şi a geloziei că fac bani din fotbal şi că am succes. Îi roade invidia pe toţi aceşti contestatari, unii dintre ei antrenori cu un salariu de 3000 de euro lunar.  O să vadă toţi aceşti invidioşi când o să câştige Dică milioane cât de sclav este!

“Pe Nicolae Dică nu o să îl dau afară. O să câştige campionatul şi va juca în Champions League”

ADVERTISEMENT

Vă spun ceva şi să scrieţi, vă rog, aşa: ei (n.r. criticii) sunt sclavii neputinţei lor, sunt sclavi pe viaţă. Pe Nicolae Dică nu îl dau afară! El o să câştige campionatul, o să joace în Champions League şi apoi o să plece de la Steaua. Totul se întâmplă din cauza invidiei, a geloziei şi a neputinţei lor. Toţi aceşti antrenori, toţi aceşti specialişti de prin presă sunt neputincioşi şi invidioşi că Nicolae Dică e antrenor la Steaua şi că va juca pe cele mai mari stadioane ale Europei în primăvară cu echipe de top.

Păi, cum să fie Dică sclav când a reuşit cea mai mare performanţă europeană? Să obţină calificarea cu două etape înainte de finalul grupei. Păi aşa ceva nu s-a mai văzut niciodată. Şi, Dică e sclav? Ei sunt sclavii şi toată viaţa lor au fost sclavi pentru că sunt neputincioşi. Cu Dică o să iau campionatul!”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.RO

ADVERTISEMENT
Nume grele din generaţia 2006 a Stelei, care a ajuns în semifinalele Cupei UEFA, au sărit în apărarea colegului lor, Nicolae Dică. “UEFAntasticii” consideră că antrenorul FCSB a fost defăimat în presă, care a scris despre faptul că patronul Gigi Becali face echipa şi nu Dică.
 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri