News

Polemică la Românii au Talent, între Andra și Mihai Petre! O fată de 16 ani a dansat lasciv, la PRO TV

06.04.2019 | 12:00
Mihai Petre și Andra s-au contrazis la Românii au talent după dansul tinerei Anais Queen

Tânăra Anais Queen, în vârstă de doar 16 ani, a făcut show pe scena de la Românii au talent, cu un dans provocator. Mișcările sale au creat o discuție aprinsă între Mihai Petre și ceilalți jurați. Dansatorul s-a contrazis pe tema momentului tinerei cu Andra și Florin Călinescu.

Ce a spus Mihai Petre despre dansul tinerei Anais Quenn de la Românii au talent

Anais Queen a venit la Românii au talent să arate juraților un număr de dancehall. Mihai Petre nu a considerat, însă, că acest tip de dans este potrivit pentru vârsta adolescentei și a apăsat pe butonul X. El a caracterizat dansul ca fiind “exagerat” pe alocuri și chiar “prea vulgar” pentru gusturile sale.

“Eu am oprit pentru că pentru mine era de ajuns. Cred că în primul rând nu ţi-e foarte potrivit stilul ăsta, nu mi se pare că te avantajează. E adevărat, poţi deveni o dansatoare bună, însă ai vrut să demonstrezi prea mult şi ai pierdut puţin din naturaleţea mişcării”, a mai spus juratul.

Cum a reacționat Andra la declarațiile lui Mihai Petre

Părerea sa nu a fost împărtășită de ceilalți jurați, care i-au dat trei de DA și au trimis-o în etapa următoare. Andra chiar i-a complimentat dansul.Din punctul meu de vedere nu e vulgar şi eu sunt rezervată de regulă la chestiile astea fiind mamă de fată. Mi-a plăcut dansul, dance hall-ul e un dans mai îndrăzneţ, mai sexy, poate să ţi se pară vulgar”, a spus Andra.

Mihai Petre nu a reacționat bine la afirmațiile Andrei și a dat o replică tăioasă: “Ideea este că nu i se potriveşte şi nici nu a fost cel mai bun dans”. În discuție a intrat și Florin Călinescu, care a fost și el impresionat de modul în care adolescenta a dansat.

„Ai 16 ani, deci te-ai născut mult după ’90. E extraordinar pentru mine că voi sunteţi desprinşi de ororile alea care s-au întâmplat între anii ’45 şi ’90 şi sunteţi liberi să îndrăzniţi, liberi să credeţi, liberi să acţionaţi, liberi să greşiţi, liberi să faceţi de toate“, a spus actorul.

“N-are legătură cu libertatea, are legătură cu modul în care te-ai mişcat. Pur şi simplu momentul nu a fost unul bun“, a reacționat Mihai Petre la afirmațiile lui Călinescu. Actorul a început apoi să-l ironizeze, spunând: “eu cred că la noapte o să se trezească de trei ori să-i spună Elwirei: sincer, nu mi-a plăcut.”

Ce a declarat Anais Queen după votul primit la Românii au talent

Anais Queen nu a fost foarte afectată de votul negativ primit de la Mihai Petre, dar a spus, în culise, că îi pare rău că dansatorul nu a apreciat numărul ei. “Eu dansez hip-hop, street dance, dance hall şi e mai murdar, e cum simţi muzica, eu aşa am simţit-o, el poate nu a simţit la fel”, a declarat adolescenta.

Ea a spus că încă de mică s-a confruntat cu prejudecățile celor din jur, care au judecat-o și când făcea balet, considerând-o “prea grasă”. Adolescenta mai afirmă că acum nu îi mai pasă de părerile celorlalți și nu lasă opiniile lor să-i influențeze viașa

“Eu sunt judecată de mică, atunci când făceam balet eram prea grasă, acum unii spun că dansul nu ar fi potrivit vârstei mele, dar opinia celorlalţi nu ar trebui să-ţi strice viaţa. Aşa că eu o să fac ce vreau eu, iar voi dacă vreţi să vă uitaţi, foarte bine, dacă nu, la fel“, a conchis Anais.

Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO