Fotbal intern

PolI Iaşi a bifat un nou transfer. Cine este costaricanul Dylan Flores

13.07.2018 | 17:03
Poli Iaşi l-a transferat pe mijlocaşul ofensiv Dylan Flores

CSM Politehnica Iaşi a anunţat pe site-ul oficial, transferul costaricanului Dylan Flores, un mijlocaş ofensiv în vârstă de 25 de ani, care vine din prima ligă din ţara sa natală.

Dylan Flores a evoluat până acum la mai multe echipe din ţara natală, printre care se numără Saprissa, CS Uruguay, Cartagines şi Alajuelense. La Iaşi, Flores s-ar afla la a doua experienţă în Europa, după ce în sezonul 2016/2017 a jucat în Portugalia, la Tondela. Sezonul trecut, mijlocaşul ofensiv a marcat 11 goluri în 33 de meciuri disputate pentru Cartagines, în prima ligă din Costa Rica.

Pe lângă Dylan Flores, FC Poli Iaşi a făcut transferuri pe bandă rulantă

“A evoluat la toate reprezentativele de tineret, de la U17, U20, U21 şi U23, având mai multe reuşite. Este văzut ca un jucător promiţător, fiind un transfer important pentru echipa noastră. Îi urăm bun venit şi multe reuşite pentru Politehnica!”, se precizează în comunicat.

Poli Iaşi l-a transferat pe mijlocaşul ofensiv Dylan Flores
Poli Iaşi l-a transferat pe mijlocaşul ofensiv Dylan Flores

După ce a găsit un nou investitor în persoana omului de afaceri Horia Sabo, CSM Poli Iaşi se află pe cai mari. Formaţia din Copou i-a mai transferat în această vară pe portarul Alberto Cobrea, pe fundaşul Cedric Mongongu şi pe mijlocaşii Patrick Petre, Laurenţiu Rus şi Moussa Sanoh.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri