Fotbal intern

Poli Iaşi a transferat doi jucători! Flavius Stoican are întăriri! Primele declaraţii

05.08.2018 | 15:47
Poli Iasi a transferat doi jucatori Flavius Stoican are intariri Primele declaratii

Poli Iaşi a transferat doi jucători de origine ghaneză. Mijlocaşul George Dwubeng şi atacantul Lawson Bekui au semnat contracte cu echipa din Moldova, antrenată de Flavius Stoican.

Ambii jucători au fost în probe la FC Politehnica Iaşi, iar tehnicianul echipei din Copou a decis să-i păstreze pe aceştia. George Dwubeng are 18 ani şi a venit la Iaşi sub formă de împrumut pentru o perioadă de doi ani de zile de la echipa Dreams FC, din Ghana.

“Sunt foarte fericit să încep un nou capitol în cariera mea şi sper ca totul să meargă bine aici”, a declarat Bekui pentru presa ghaneză.

Poli Iaşi a transferat doi jucători

Lawson Bekui a semnat un angajament mai scurt, fiind jucătorul Politehnicii pentru următoarele şase luni de zile de la Extremadura B. Bekui este un atacant central născut în Ghana, care a mai evoluat şi la Dreams FC, Dohar Club şi apoi la echipa a doua a clubului Extramadura, de unde a venit apoi la Poli Iaşi.

Cele două transferuri făcute de Politehnica Iaşi vin după un pas important făcut de moldoveni, care i-au prelungit anagajamentul lui Andrei Cristea. Atacantul a mai avut şi alte oferte din Liga 1 Betano, însă în cele din urmă a ales să rămână în Copou: “M-a onorat oferta de la Craiova. Nu e puţin lucru ca un club de talia Universităţii, care a câştigat Cupa şi joacă în Europa, să se intereseze de un jucător de 34 de ani. Iaşul este însă casa mea. M-am simţit şi mă simt iubit şi apreciat de club, de suporteri, avem obiective îndrăzneţe în continuare. Pe lângă realizările sportive, contează şi faptul că vreau să mă stabilesc aici, iar Ioana, soţia mea, este însărcinată. Cred că voi putea să ajut echipa încă doi ani, nu voi trăi din amintirile faptului că am ajutat Poli în trecut, că am marcat primul gol al Iaşului în Europa sau că am fost cel mai bun marcator al echipei de fiecare dacă când am jucat aici”, a mărturisit Cristea.

Poli Iaşi a adus doi jucători după ce-i înregismentase şi pe Dylan Flores, Laurenţiu Rus şi Moussa Sanoh.

CSM Poli Iaşi a devenit FC Poli Iaşi

Moldovenii dau lovitură după lovitură şi înainte de startul campionatului au anunţat că şi-au schimbat denumirea şi logo-ul:

“CSM Politehnica Iași a semnat un contract cu deținătorul logo-ului FC Politehnica Iași și a primit dreptul de folosire al acestuia. Liga Profesionistă de Fotbal a verificat documentele prezentate de membrul afiliat și confirmă faptul că Asociația CSM Politehnica Iași are dreptul de a utiliza în Campionatul Național Liga 1 Betano, sezonul 2018-2019, marca individuală verbală și cea combinată (logo-ul și denumirea) pe care le-au prezentat și pentru care au încheiat contractul de licențiere. Adresăm rugămintea deținătorilor de drepturi tv, dar și celorlalte instituții media, de a face demersurile necesare pentru folosirea noului logo“, se arată pe site-ul oficial.

Poli Iaşi a transferat doi jucători. Flavius Stoican îl felicită pe Andrei Cristea, de la CSM Iaşi, după ce a înscris un gol în meciul de fotbal contra echipei FC Steaua Bucureşti, disputat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi
Poli Iaşi a transferat doi jucători. Flavius Stoican îl felicită pe Andrei Cristea, de la CSM Iaşi, după ce a înscris un gol în meciul de fotbal contra echipei FC Steaua Bucureşti

FC Poltehnica Iaşi a evoluat în etapa a doua din Liga 1 Betano împotriva celor de la Astra Giurgiu, care tocmai au reuşit un transfer uriaş. Denis Alibec a revenit la campioana din urmă cu trei ani de zile, după perioada grea petrecută la FCSB.

Pentru FC Poli Iaşi urmează partida contra celor de la FCSB, programată de la ora 21:00. Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.