Stoican dezvăluie cum a ajuns Poli Iaşi pe loc de play-off! ”Jucătorii au ajutat la deszăpezirea gazonului”

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal intern
12/02/2018, 20:45
Stoican dezvăluie cum a ajuns Poli Iaşi pe loc de play-off! ”Jucătorii au ajutat la deszăpezirea gazonului”

Ieşenii s-au impus cu 1-0 după un gol marcat de Andrei Cristea, iar antrenorul Flavius Stoican şi-a lăudat jucătorii, despre care a spus că au ajutat la deszăpezirea stadionului Emil Alexandrescu.

”Am ajuns în această situaţie de a spera la play-off datorită jucătorilor şi a spectatorilor. Aseară a început să ningă, iar aceşti inimoşi jucători au ajutat la deszăpezire. A fost o partidă de muncă, finalul a fost mai incediar. Ştiam că FC Botoşani este o echipă care stă bine în defensivă, dar la un moment dat ştiam că se vor deschide. M-am temut ca noi să nu facem o greşeală”, a declarat Stoican la un post de televiziune.

Enache acuză lipsa de eficacitate după meciul Poli Iaşi – Botoşani 1-0

Autorul unicul gol, Andrei Cristea, consideră că formaţia sa mai are de jucat două finale: ”Este un moment unic, suntem foarte aproape de play-off. Suntem o echipă în formă. Rămânem concentraţi pentru că mai sunt încă două finale. Avem prima şansă, este meritul nostru. Va trebuie să jucăm de aceeaşi manieră şi sunt sigur că vom ajunge acolo unde ne-am propus”.

În schimb, tehnicianul Botoşaniului, Costel Enache, crede că formaţia sa trebuie să fie mai eficientă: ”Am avut ceva oportunităţi doar că n-am avut decizia foarte clară la finalizare. Am întârziat şutul, în locul unui şut am preferat o pasă, deci sunt lucruri de decizie, de fracţiune de secundă. Trebuie să fim mai eficienţi, mai pragmatici, cu oportunităţile sau ocaziile pe care le creăm. Eram într-o situaţie în care ne puteam crea singuri destinul, ne puteam baza doar pe munca noastră şi nu conta ce se întâmplă în jurul nostru. Din păcate am ajuns în situaţia în care suntem fanii indirecţi ai unora sau a altora”.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.