Fotbal intern

Ţeapă de la investitori! Oficialii unui club de Liga I au trebuit să achite cantonamentul din propriul buzunar!

Fotbalul românesc oferă premieră după premieră. Ultima pe această listă se înscrie un fapt incredibil petrecut în această vară. CSM Poli Iaşi a fost preluată de un grup de investitori...
03.08.2017 | 09:59
Teapa de la investitori Oficialii unui club de Liga I au trebuit sa achite cantonamentul din propriul buzunar

Fotbalul românesc oferă premieră după premieră. Ultima pe această listă se înscrie un fapt incredibil petrecut în această vară. CSM Poli Iaşi a fost preluată de un grup de investitori despre care toată lumea spune că sunt nişte ruşi foarte bogaţi (de fapt e vorba de o firmă din Republica Moldova) şi erau anunţate investiţii masive. Până acum au fost doar restructurări masive, lotul fiind complet schimbat, jucătorii vechi fiind vânduţi şi fiind înlocuiţi cu fotbalişti liberi de contract.

Însă cireaşa de pe tort a fost pusă la finalul cantonamentului desfăşurat la Tiraspol. Investitorii “ruşi” anunţaseră conducerea executivă a clubului că acest stagiu de pregătire va fi gratis, însă, la finalul stagiului, aceştia din urmă au primit nota de plată! Care era de “doar” 50.000 de euro! Românii, puşi în faţa faptului împlinit, n-au avut ce să facă decât să achite.

Poli Iasi cantonament. Transnistria, mai scumpă ca Antalya!

„Aşa este, ni s-a cerut să plătim cantonamentul. Nu vreau să comentez acest subiect acum”, a confirmat preşedintele ieşenilor, Adrian Ambrosie. Interesant este faptul că stagiul de la Tiraspol i-a costat pe ieşeni mai mult decât cel din Antalya, efectuat anul trecut. Ca o comparaţie, clubul CSM Poli a achitat vara trecută aproximativ 45.000 de euro pentru un stagiu de două săptămâni în Antalya, în această sumă intrând şi biletele de avion.

Culmea, ieşenii au luat decizia de a efectua stagiul de pregătire la Tiraspol, mai aproape de casă, tocmai în ideea de a economisi ban, iar în cele din urmă au ajuns să plătească mai mult decât anul trecut! “Fotbal Hebdo” se numeşte firma din Republica Moldova care a preluat clubul din Copou, reprezentant al acesteia fiind impresarul cu cetăţenie ucraineană Arcadie Zaporojeanu.