Fotbal intern

Craiova câștigă în Copou și obține ultima treaptă a podiumului

Craiova castiga in Copou si obtine ultima treapta a podiumului

Poli Iaşi – Craiova este meciul din ultima rundă de play-off care nu contează direct în lupta pentru titlu, dar poate avea un impact enorm asupra celorlalte două meciuri din Liga 1. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!



Min. 34 / Oltenii au întors scorul după un gol marcat de Alexandru Băluţă

Min. 28 / CSU Craiova a reuşit să egaleze prin Alexandru Mateiu

Min. 16 / Poli Iaşi a dechis scorul prin Kizito


Update. Echipele de start:

Iaşi: Rusu – Zaharia, Frăsinescu, Jagodinskis, Panţâru – Mihalache, Cioinac – Platini, Jo Santos, Kizito – Cristea

Craiova: Mitrovici – Popa, Kelic, Ferreira – Martic, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Băluţă, Glavina, Mitriţă


Update. Jucătorii lui Devis Mangia au ajuns la stadionul “Emil Alexandrescu” pentru meciul cu CSM Poli Iaşi.

Update. Vestiarul formaţiei CS Universitatea Craiova este gata pentru fotbaliştii lui Devis Mangia.


Oltenii vin în Copou pentru a obţine victoria care le-ar oferi siguranţa că prind Europa. Dacă CS U Craiova va termina campionatul pe locul 4, atunci elevii lui Devis Mangia sunt siguri de un loc în cupele europene, indiferent de deznodământul din finala Cupei României, în compania lui FC Hermannstadt. Asta pentru că micuţa echipă din Sibiu nu are licenţă pentru competiţiile europene. Cu toate acestea, Craiova poate prinde competiţiile europene şi dacă Astra face surpriza pe Naţional Arena şi învinge FCSB iar oltenii pierd cu Iaşul, fiindcă giurgiuvenii nu au nici ei, cel puţin deocamdată, licenţa.

Poli Iasi – Craiova LIVE STREAM Liga 1 Mangia va folosi prima echipă

Cu toate acestea, antrenorul Devis Mangia a anunţat că nu lasă nimic la voia întâmplării şi va folosi prima echipă pe care o are la dispoziţie. Ştim că urmează apoi finala, dar trebuie să rămânem cu gândul la acest joc, pentru că primul obiectiv este locul 3, apoi avem o săptămână la dispoziţie să ne gândim la Cupă. Vom alinia cea mai bună echipă, fiindcă nu vreau să transmit echipei mesajul greşit, când spun că locul 3 e foarte important, atunci chiar aşa este”, a spus Mangia, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Iaşi.

De partea cealaltă Poli Iaşi a obţinut numai 4 puncte în playoff şi nu are nicio şansă să urce vreo poziţie în clasament. Cu toate acestea, moldovenii au influenţat decisiv lupta la titlu, după ce au smuls o remiză CFR-ului şi au reuşit o victorie uluitoare cu FCSB. Iașiul e campioana morală a primăverii. Joacă fotbal de plăcere, a oferit sarea și piperul play-off-ului, remizând cu CFR Cluj și învingând Steaua. Și toate plecând în vară de la nivelul la care ni se spunea că vom fi primii retrogradaţi. Când am intrat în play-off, am intrat storși ca o lămâie, cu Steaua am mai stors coaja, ne-a mai rămas de băut sucul”, a spus Stoican, după victoria uluitoare obţinută în faţa celor de la FCSB în urmă cu două etape.  VEZI MECIUL AICI

Echipele probabile:

Iaşi: Koşelev – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Panţâru – Cioinac, Chelaru – Platini, Mendes, Jo Santos – Cristea

Craiova: Mitrovici – Popa, Kelic, Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo, Băluţă, Mitriţă

Poli Iaşi – CS U Craiova se joacă duminică, 20 mai, la ora 20:45, în acelaşi timp cu partidele CFR – Viitorul şi FCSB – Astra. Toate cele trei meciuri vor fi transmise în format Live Stream şi Live Text pe FANATIK.RO.