Fotbal intern

Poli Iaşi vrea să încurce Craiova pentru sponsori: “Au dat bonusuri cu drag”

20.05.2018 | 08:40
Poli Iasi vrea sa incurce Craiova pentru sponsori Au dat bonusuri cu drag

Poli Iaşi – Craiova este meciul care poate decide lupta pentru competiţiile europene. Fără nicio şansă de a avansa în clasamentul Ligii 1, ieşenii vor juca în această partidă cu gândul la banii sponsorului, mai ales că salariile au fost plătite cu greu în acest sezon.

“Jucăm pentru fani și pentru directorul companiei Cotnari, domnul Deleanu, fiindcă a fost mereu alături de noi de când am intrat în play-off. Când a dat bonusurile le-a dat cu drag. Iar oamenii care au fost alături de echipă au strigat cu pasiune pentru Iași. Nu mai avem obiectiv, însă asta ne face puternici, nu slabi. Vom juca împotriva Universității Craiova cu mare dorință și pentru a lăsa o impresie bună la final. După aceea, vom vedea ce ne va aduce viața din vară încolo”,  a spus Flavius Stoican, la conferinţa de presă dinaintea partidei.

Câţi bani a luat Poli Iaşi în play-off de la sponsori

Ieșenii au câștigat până acum în play-off 32.000 de euro de la sponsorul Cotnari. 12.000 de euro pentru punctul cu CFR Cluj, catalogat cât o victorie, iar victoria cu FCSB a fost recompensată cu 20.000 de euro.

De partea cealaltă antrenorul Devis Mangia a anunţat deja că va trimite cea mai bună formulă la meciul cu ieşenii, întrucât exclude să stea la mâna rezultatelor şi a deciziilor la TAS pentru a prinde un loc de cupă europeană.

Meciul Poli Iaşi – CS U Craiova se joacă duminică, de la ora 20:45, în acelaşi timp cu meciurile CFR-Viitorul şi FCSB-Astra. Toate cele trei meciuri vor fi Live stream şi Live text pe FANATIK.RO.