Fotbal intern

Poli Iaşi – Dinamo 1-0 în Casa Pariurilor Liga 1. Nici “Smurd” Mulţescu nu-i mai salvează pe “câini”

20.03.2021 | 23:15
Poli Iasi  Dinamo 10 in Casa Pariurilor Liga 1 Nici Smurd Multescu nui mai salveaza pe caini
ADVERTISEMENT

Poli Iaşi – Dinamo 1-0 s-a jucat în etapa a 28-a din Casa Pariurilor Liga 1. Moldovenii s-au impus prin golul lui Djuranovic (62). La primul meci de la revenirea lui Mulţescu, “câinii” rămân pe loc de baraj.

Poli Iaşi -Dinamo 1-0 (Djuranovic 62) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 62 / GOOOL Dinamo!!! Djuranovic marchează, după o pasă primită de la Calcan.

Min. 37 / Poli Iaşi a cerut o lovitură de la 11 metri, după ce mingea l-a lovit în mână pe Blejdea. Arbitrul Viorel Flueran a lăsat jocul liber, în timp ce moldovenii cereau penalty.

ADVERTISEMENT

Echipele de start pentru Poli Iaşi – Dinamo

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, R. Popa, Baxevanos, Buşu – De Iriondo, Passaglia – Platini (Acosta 81), Vanzo, Stan (Calcan 12) – Djuranovic. Antrenor: Nicolo Napoli. Rezerve: Axinte, Calcan, Cabral, Gaitan, Alvarez, I. Cristea, Acosta, Cană, Flores.

Dinamo: Eşanu – Ehmann, Puljic, Grigore (Bani 72) – Sorescu, Anton, Achim, A. Radu (Nepomuceno 67) – Fabbrini – Blejdea (Creţu 66), Moldoveanu (Stere 57). Antrenor: Gigi Mulţescu. Rezerve: Kongshavn, Creţu, Nepomuceno, Mihaiu, Morsay, Stan, Bani, Stere, Borduşanu.

ADVERTISEMENT


Moldovenii ţin strâns lanterna roşie în braţe, cu doar 16 puncte, la 12 lungimi de primul loc salvator iar Dinamo se află pe locul 14, de baraj, cu 27 de puncte. Deşi există o asemenea diferenţă între cele două echipe, realitatea este că decalajul nu are nici pe departe asemenea cooordonate, pentru că şi alb-roşii din Ştefan cel Mare sunt în cădere liberă şi au obţinut doar două puncte din ultimele şase partide.

E drept, Politehnica Iaşi are un record negativ aproape de necrezut, pentru că de 21 de meciuri nu a mai câştigat în campionat, mai precis de la acel 5-2 acasă cu FCSB din 27 septembrie 2020. Un 5-2 imposibil de crezut, dar real, în condiţiile în care FCSB a avut 14 jucători out cu COVID şi om eliminat în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Politehnica Iaşi – Dinamo Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Politehnica Iaşi – Dinamo se joacă sâmbătă, 20 martie, de la ora 21:30, pe stadionul “Emil Alexandrescu” din dealul Copoului, la o temperatură de 2 grade, cu cer senin, după mai multe zile cu ploaie şi chiar cu lapoviţă.

Întâlnirea Politehnica Iaşi – Dinamo este programată în etapa a 28-a din Liga 1 de la ora 21:30 şi va fi transmisă pe micile ecrane de posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Totodată, o veţi putea urmări, intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Schimbări de antrenori la ambele echipe

La ambele echipe au avut loc evenimente importante. La Poli Iaşi, italianul Nicolo Napoli a fost adus pe post de Mesia şi trebuie să îi bată pe “câini”, pentru a mai putea spera. Totodată, preşedintele clubului, Ciprian Paraschiv, a ieşit din schemă după un megascandal.

Tot un fel de Mesia se vrea a fi la Dinamo şi Gigi Mulţescu, omul care în sezonul trecut a fost pe bancă în play-out, însă “câinii”, care nu au putut juca mai multe meciuri din motive de COVID în lot, au scăpat de la retrogradare doar ca urmare a schimbării sistemului competiţional la 16 echipe.

Misiune dificilă pentru Gigi Mulţescu

Gigi Mulţescu revine în rolul de SMURD în locul lui Jerry Gane, într-un moment în care fanii din programul DDB au reuşit să plătească o mare parte din datoriile clubului şi se speră astfel întemeiat la obţinerea licenţei. Misiunea sa nu e simplă, pentru că are un lot limitat, cu care trebuie să găsească soluţii cât mai urgent.

Casele de pariuri au reacţionat imediat la numirea lui Gigi Mulţescu şi Dinamo e favorită la Iaşi cu o cotă de 1,90. Moldovenii au primit 4,30 pentru a obţine primele lor puncte după şase luni, iar un gol marcat de ei are cotă 1,60.

ADVERTISEMENT