Fotbal intern

FCSB, pas greşit în Copou! CFR Cluj rămâne lider în Liga 1. Video

07.05.2018 | 22:38
FCSB pas gresit in Copou CFR Cluj ramane lider in Liga 1 Video

CSM Poli Iaşi se impune în faţa celor de la FCSB, scor 1-0, cu un gol înscris de Andrei Cristea în minutul 89 al partidei din Copou. “Roş-albaştrii” rămân în spatele CFR-ului, echipă care se află pe prima poziţie înainte cu două etape de finalul play-off-ului Ligii 1 Betano. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!


UPDATE, ora 19:12. Echipele de start pentru Iaşi – FCSB:

Iași: Rusu – Zaharia, Mihalache, Frăsinescu, Sin – Cioinac, Qaka – Platini, Joalisson, Sin – Cristea.

Rezerve: Koşelev – Mihăescu. Jagodinskis, Bosoi, Danale, Chelaro, Kizito

Antrenor: Flavius Stoican

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic – Pintilii, Filip – Man, Budescu, Tănase – Alibec.

Rezerve: Vlad – Nedelcu, Gnohere, Morais, Coman, Popescu, Teixeira

Antrenor: Nicolae Dică


UPDATE, ora 20.30. Marius Onofraş, managerul formaţiei CSM Politehnica Iaşi, a vorbit despre partida cu FCSB. “Vor avea un meci foarte greu! Băieţii sunt montaţi să facă un meci mare pentru că joacă împotriva unei echipe care se luptă la titlu. E o motivaţie foarte mare când joci împotriva celei mai bune echipe din campionat. Băieţii s-au pregătit foarte bine şi încercăm să ne îndeplinim obiectivul şi să bifăm prima victorie din play-off. Qaka este un jucător foarte bun şi merită aceste oferte. Este în acest moment la Iaşi, mai sunt meciuri de jucat, iar după play-off o să se ştie situaţia lui. E normal ca să fie titular pentru că este foarte bun şi e un jucător important pentru echipa lui Flavius Stoican“, a spus Marius Onofraş.


UPDATE, ora 20.20. Aproximativ 12.000 de oameni sunt aşteptaţi pe stadionul “Emil Alexandrescu”. VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI!


UPDATE, ora 20.00. FANATIK, confirmat! Nicolae Dică l-a lăsat acasă pe Valerică Găman, iar fundaşul a luat o decizie radicală. Vezi aici ce vrea să facă din vară. 


UPDATE, ora 18.00. Meciul CSM Poli Iaşi – FCSB prelungeşte orarul traseelor din Copou. Astrel, ultimele curse de pe traseele 1, 8, 9, 13, 28, 36, 42 şi 52 vor pleca după încheierea partidei de fotbal.


UPDATE, ora 16:20. FCSB a pierdut ultima dată în deplasare pe 26 noiembrie 2017, Astra – FCSB, scor 2-0. Au urmat trei succese şi trei rezultate de egalitate pentru echipa lui Nicolae Dică.


UPDATE, ora 14:00 Harlem Gnohere e dat ca sigur titular în primul 11 al FCSB. De partea cealaltă, Poli Iași îl va avea în primul 11 pe Qaka, chiar dacă acesta are ofertă și din partea FCSB.

Echipe probabile: 

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Planic, Bălașa, Momcilovic – Pintilii, Filip – Man, Budescu, F. Tănase – Gnohere

Poli Iași (4-2-3-1): Kelava – Sin, Mihalache, Frăsinescu, Panțîru – Cioinac, Qaka – Platini, Jo, Zaharia – Andrei Cristea


UPDATE, ora 12:00. Flavius Stoican a vizitat duminică împreună cu soția Mănăstirea Hadâmbu. După aceea a pregătit un antrenament fizic, după care jucătorii au avut liber până astăzi la prânz, când Andrei Cristea & Co au venit în cantonament să ia prânzul, să se odihnească și să se pregătească de meci. (VEZI DETALII AICI)


Radu Petrescu va arbita partida din Copou, urmând să fie asistat la cele două linii de Adrian Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe. VEZI ONLINE POLI IAŞI FCSB LIVE STREAM LIGA 1

Poli Iaşi – FCSB LIVE STREAM Liga 1, meciul care îi poate readuce pe “roş-albaştri” pe primul loc

CFR Cluj a bătut acasă în faţa celor de la Universitatea Craiova, scor 1-0, într-un meci cu emoţii. Oltenii au primit lovitură de pedeapsă în prelungirile partidei din Gruia, însă Gustavo a ratat şi echipa antrenată de Dan Petrescu a urcat din nou pe primul loc. FCSB este pe doi, la un punct distanţă şi o victorie cu CSM Politehnica Iaşi îi poate readuce în fruntea clasamentului din Liga 1 Betano.

Moldovenii, decişi

Adrian Ambrosie, oficialul celor de la CSM Politehnica Iaşi, anunţă că echipa sa va juca la intensitate partida cu FCSB şi spune ce prime vor avea moldovenii: “Vă rog mult să terminăm cu aceste speculaţii. Vom juca împotriva FCSB-ului aşa cum am făcut-o şi cu CFR. Onoarea noastră este în joc. În plus, avem o primă promisă pe care băieţii vor să o ia. Este vorba despre 20.000 de euro de echipă la victorie şi 10.000 de euro pentru rezultat de egalitate. Eu zic că este o sumă frumoasă pentru o echipă care are probleme financiare, două luni restante la salariu.

Să stea liniştiţi cei de la CFR pentru că vom face tot ce ţine de noi pentru a scoate un rezultat bun. Să nu uite că noi suntem printre puţinii care am învins FCSB în sezonul regulat”, a spus Adrian Ambrosie.

Partida Poli iaşi – FCSB se va juca luni, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.