Fotbal intern

Poli Iași i-a decis viitorul lui Andrei Cristea! Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli

04.05.2021 | 17:35
Poli Iasi ia decis viitorul lui Andrei Cristea Ce se intampla cu Nicolo Napoli
ADVERTISEMENT

Oficialii grupării Poli Iași i-au decis viitorul atacantului Andrei Cristea, acesta urmând să rămână la dispoziția clubului în ciuda faptului că a fost scos din lot de antrenorul Nicolo Napoli.

La finalul meciului pierdut cu Chindia Târgoviște, tehnicianul italian a decis să nu se mai bazeze pe jucătorul care pentru o scurtă perioadă a fost și antrenor principal.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a amenințat cu demisia conducerea clubului Poli Iași dacă nu îi va da afară pe Andreias Calcan și Andrei Cristea. Membrii conducerii au fost nevoiți să accepte această înțelegere, după ce antrenorul italian le-a dat un ultimatum.

Viitorul lui Andrei Cristea este legat de Poli Iași

Cu doar o zi înaintea meciului decisiv cu Dinamo, din etapa a șasea a play-out-ului din Liga 1, conducătorii clubului Poli Iași le-au decis viitorul lui Andrei Cristea și Nicolo Napoli, tehnicianul urmând să rămână la echipă cel puțin până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

”Consiliul Director al ACSM Politehnica Iaşi s-a întâlnit marţi, 04.05.2021, cu Andrei Cristea, iar în urma discuţiei purtate cu el a hotărât ca jucătorul să rămână la dispoziţia clubului până la expirarea contractului. De asemenea, Consiliul Director îşi cere scuze pentru o formulare nefericită a unuia dintre membrii săi la adresa jucătorului Andrei Cristea!”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului.

”Tot marţi, Consiliul Director a hotărât acordarea unui vot de încredere antrenorului principal Nicolo Napoli, staff-ului şi echipei în vederea îndeplinirii obiectivului: menţinerea în Liga 1 și împuternicirea dlui. Bucu Ioan de a semna acte adiţionale la contractele jucătorilor pentru acordarea unei prime de realizare a obiectivului”, a mai anunţat Poli Iaşi.

ADVERTISEMENT

Cristea este în ”război” cu Napoli

Decizia lui Nicolo Napoli de a renunța la Cristea și Calcan i-a întărâtat pe suporteri care au vrut să audă din gura antrenorului cum stau lucrurile. Italianul a refuzat dialogul cu fanii, iar pentru calmarea spiritelor la stadion și-au făcut apariția și ”mascații”.

Atacantul Andrei Cristea, care a scris istorie în tricoul ieșenilor, este extrem de afectat de situația de la club și într-o declarație în exclusivitate pentru FANATIK a dat vina pe Napoli pentru tot ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp la echipă.

ADVERTISEMENT

Poli Iași a obținut o victorie neașteptată în fața celor de la Astra Giurgiu și moldovenii speră din nou că se pot salva de la retrogradare, mai ales în cazul în care vor reuși să învingă Dinamo, la fel ca în partida din returul sezonului regulat. De cealaltă parte, Dinamo este pe un trend ascendent și vine după două victorii consecutive în Liga 1, ceea ce nu s-a mai întâmplat de la finalul lunii ianuarie.

ADVERTISEMENT