Ce va face Poli Iași în cazul suspendării lui Laurențiu Rus: „Nu vrem să își încheie cariera astfel”

EXCLUSIV FANATIK
Andrei Trifan    Eduard Nicolae Popa   
în Casa Pariurilor Liga 1
07/11/2018, 16:37
Ce va face Poli Iași în cazul suspendării lui Laurențiu Rus: „Nu vrem să își încheie cariera astfel” EXCLUSIV FANATIK
Meciul de fotbal dintre CSM Politehnica Iasi si Universitatea Craiova din etapa 14 a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Emil Alexandrescu din Iasi, vineri, 2 noiembrie 2018. © FOTO: Dragos Pascaneanu / SPORT PICTURES

Laurențiu Rus a primit o pedeapsă de nouă etape de suspendare și o amendă de 20.000 de lei de la Comisia de Disciplină a FRF pentru pumnul aplicat în gât lui Valentin Mihăilă în minutul 10 al meciului dintre Poli Iași și CS Universitatea Craiova. Astfel, fotbalistul în vârstă de 33 de ani ar putea să revină pe teren abia în luna februarie a anului viitor.

Conform informațiilor FANATIK.RO, ieșenii au ales să îl păstreze pe Laurențiu Rus, dar vor să îi scadă salariul. În plus, este posibil să îi acorde și un sezon extra în noua înțelegere. Contactat telefonic, președintele Poli Iași a confirmat că va exista o discuție cu mijlocașul lui Stoican: „Știm despre suspendare, am văzut că a luat nouă etape. O să discutăm cu băiatul. Vom face apel. Încercăm să facem astfel încât să nu își încheie cariera în acest mod. A greșit, dar vrem să continue alături de noi”, ne-a spus președintele Adrian Ambrosie.

Laurențiu Rus, fotbalistul suspendat al lui Poli Iași, și-a cerut scuze public

Vineri seara, CS U Craiova a câștigat cu 3-0 duelul din Copou, împotriva celor de la Poli Iași. Trupa lui Mangia a beneficiat, încă din minutul 10, de un om în plus, după ce Laurențiu Rus a fost eliminat direct, în urma unui fault de o violență greu de înțeles. Gestul veteranului român l-a băgat în spital pe Mihăilă, după ce tânărul fotbalist al formației din Bănie a suferit o comoție cerebrală.

Laurențiu Rus a vorbit câteva zile mai târziu despre accidentarea olteanului: „Vreau să se înţeleagă că, chiar dacă am dorit să fac fault, nu am dorit să se ajungă aşa departe, la asemenea intensitate şi regret cu adevărat. Am vorbit cu el, era OK băiatul când am ajuns, era speriat într-adevăr, dar mă bucur că se simte bine. Am vorbit cu el şi zilele acestea. Sper să treacă cât mai repede, să fie puternic şi să aibă evoluţii cât mai bune în continuare în carieră, pentru că este un tânăr foarte talentat şi merită acest lucru”, a spus Rus, în cadrul unei conferințe de presă.

Închide ×