Fotbal intern

Prima echipă din Liga 1 Betano care îşi dă afară sponsorul. “Să punem capăt tensiunilor!”

10.12.2018 | 20:00
Poli Iaşi vrea să îl dea afară pe Horia Sabo, principlaul sponsor al echipei din Liga 1 Betano

Poli Iaşi este prima echipă din Liga 1 Betano încearcă să îşi dea afară sponsorul. Oficialii clubului din Copou i-au propus directorului general Horia Sabo încetarea pe cale amiabişă a contractului de asociere printr-un comunicat oficial publicat pe pagina de Facebook.

Consiliul Director al echipei Poli Iaşi, condus de Leonid Antohi, i-a trimis o adresă oficială lui Horia Sabo prin care i se solicită omului de afaceri să dea un răspuns acestei solicitări până marţi, 11 decembrie, toate acestea după ce gruparea din Copou a bifat două victorii, 2-1 cu FC Botoşani şi 1-0 cu Dunărea Călăraşi.

Iată comunicatul prin care Poli Iaşi vrea să îl dea afară pe Horia Sabo, sponsorul principal:

”Prin intermediul acestui comunicat, subscrisa Asociaţia Club Sportiv Municipal Politehnica Iaşi, reprezentată de preşedintele Consiliului Director, Leonid Antohi, face public că astăzi, 10 decembrie 2018, a fost înaintată adresa prin care se solicită asociatului Sabo Vlad Horia un răspuns cu privire la încetarea pe cale amiabilă a contractului de asociere nr. 396 din 08.06.2018.

Pe această cale dorim să punem capăt, în mod amiabil şi civilizat, tensiunilor şi situatiei prejudiciabile create, atât la club, cât şi în rândul suporterilor, prin modul în care asociatul, domnul Horia Vlad Sabo, a acţionat direct şi indirect prin persoanele pe care le-a angajat la club după venirea în asociere. Se aşteaptă răspunsul acestuia, cu privire la încetarea amiabilă a contractului de asociere, prin acordul părţilor, până la data de 11.12.2018”, se arată în comunicatul de presă al clubului.

Horia Sabo, sponsorul principal de la Poli Iaşi
Horia Sabo, sponsorul principal de la Poli Iaşi

Horia Sabo a fost atacat de Mihai Chirica

Horia Sabo, principalul sponsor al echipei Poli Iaşi, a fost atacat şi de Mihai Chirica, primarul Iaşiului. Acesta l-a desfiinţat pe directorul general al Politehnicii pe care l-a anunţat că o să fie sacrificat

După 19 meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, Poli Iaşi se află pe locul 8, cu 24 de puncte. Gruparea antrenată de Flavius Stoican a bifat 7 victorii, 3 egaluri şi 9 înfrângeri şi are un golaveraj de 18-27.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri